Default style- Alternative style

"Szerintem meg baszottjó"

Texas Hippie Coalition : Rollin'

 

 

Valaki iszik, valaki füstöl, valaki mindkettőt.Valaki korszerűbb elektronikus zenékre ugrál, miközben szarrá koptatja a fogzománcát. Valaki felszínre engedi a törékenyebb oldalát és szomorúan bámulja a cipőjét, vagy reménytelenül várja a megváltó világvégét valami hihetetlen lelki mélységekbe ereszkedő, fájdalmas zenére. Valaki, pedig egyszerűen csak egy tiszta hangzású, megbízható, férfias metal albumot szeretne hallani, ami a Down lemezek nosztalgiáját ébreszti fel benne és amire hatalmasakat lehet headbengelni és zúzni.

Aki már teljesen lejött a southern metalról és izgalmasabb, forradalmibb zenei élményekre vágyik, az ne is próbálkozzon a Rollin'-al. A Stonerblog látogatói pedig, akik a hagyományosabb jellegű stoner,doom, vagy southern stílusok lemezei miatt járnak ide, mindenképpen hallgassák meg a lemezt, mert nekik nagyon be fog jönni. Főleg azok akiknek tetszett a Sign Of The Southern Cross tavalyi lemeze.

A THC előző albumáról már írtam pár sort, illetve néhányszor hivatkoztam is a bandára. Én személy szerint már vagy egy hónapja rohadtul vártam hogy megjelenjen és most sem kellett csalódnom. Maradtak a kemény, thrash szerű szaggatott riffek,az Anselmot idéző vokál és a feszes, határozott ritmusok, az előző lemeznél jóval zúzósabb formában. Igazi, minőségi Southern Metal. A "Pissed Off and Mad About It" egyeseknek ismerős lehet az előző albumról(csak tudnám miért volt erre szükség), na de mindegy is, az egész lemez nagyon ott van és talán nem is átlagos a keményebb szaggatások miatt sem. Muszáj szarrá hallgatni!

Hogy a csakbennhajós Brucewayne-t idézzem :   "szerintem pedig baszottjó".

 

Myspace
 


Tagok:
"Big Dad" Rich - Vocals
Randy Cooper - Lead Guitar
John Exall - Bass
Crawfish - Rhythm Guitar
Ryan Bennett "The Kid" - Drums


Tracklist:

01. Intervention
02. Flawed
03. Rollin'
04. Jesus Freak
05. Pissed Off and Mad About It
06. Groupie Girl
07. Saddle Sore
08. Cocked and Loaded
09. Back From Hell
10. Beg

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr412190935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2010.08.01. 18:52:06

Már hallottam az albumot, de ismert okok miatt nem raktam fel. Azonban örülök, hogy te felraktad, mert ezt a lemezt minden fasza gyereknek hallania kell.
süti beállítások módosítása