Default style- Alternative style

Truckfighters - Gravity X

 Szeretem a Truckfighters-t. Ez a legelső nagylemezük a svédeknek. 2007-ben kiadták a nagyszerű Phi lemezt és 2003-ban volt egy splitjük a Firestone-al.

 A zenéjüket, mindenki ismeri (gondolom), úgyhogy nem igazán mutatnám be őket. Az apropó amiért a Gravity X-et felrakom, az az új  album. Igen, nemsokára megjelenik. Májusra ígérik. Addig itt van a legelső, hallgassátok!!!!

 

Get Stoned!!!

 

 stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doomstoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doomstoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr641012464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemtombaje 2009.03.19. 19:33:58

Volt olyan is,hogy:
Truckfighters - Desert cruiser demo - ep-2001
Truckfighters - Heading for god's warehouse - demo-2002
Truckfighters - Square -split 2005
Ez csak érdekességképpen,ha kéne a teljes diszkog. vkinek.
Különben tényleg jó kis banda,soxor hallgattam régebben.
Bocsi,hogy megint belepofáztam.%)

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.03.20. 07:46:34

Igazad van 'Baje. A Desert Cruiser megvan nekem is, a Square már csak utólag ugrott be, a Heading for...-ról nem is tudtam. Esetleg, ha megvan a Square és a Heading -és miért ne lenne meg: ) -, megköszönném.

nemtombaje 2009.03.20. 11:48:02

Heading for god's warehouse - demo 2002
www.mediafire.com/download.php?2bjzy0ntguu
Truckfighters vs Square - split - 2005
www.mediafire.com/download.php?yz3ynoyzwxd

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.04.02. 15:25:06

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom
süti beállítások módosítása