Default style- Alternative style

Re-poszt: Wackor jubileumi koncert

Elég furcsának hathat, hogy egy olyan koncertről posztolok, ami már több, mint egy hete volt és irt is róla Chino Mindenholottlévő kollega. Gyakorlatilag Chino már elmondott mindent, a kommentben pedig Rico ki is egészitette ezt, ezért nem sok mindent tudnék már hozzátenni. Azonban van egy-két dlog, ami kikivánkozik belőlem, és ez nem férne bele az egyszerű "kommentbe".

Igazából két olyan dolog van, amit itt megemlitenék. Az egyik egy szomorúbb meglátás. Mégpedig a közönség létszáma. Nem is olyan rég egy Wackor bulin tele volt egy közepes méretű klub. Most meg igazából, egy születésnapi bulin még félház se nagyon. Ráadásul volt két olyan zenekar, akinek a koncertjére külön-külön is érdemes lenne elmenni. Nem tudom, miért van ez, de az tény, hogy vidéken azért még éhesek a fiatalok a jó zenére. Hogy mást ne emlitsek a Tokodaltárói mini stoner-Grunge feszt, vagy most Sárváron a Human Jail (F), Burning Full Throttle koncerteket, amin egyrészt iszonyat hangulat uralkodott, másrészt szép számmal voltak jelen, még olyanok is, akik most hallottak először Stoner zenét.

  

 

A másik már egy jóval vidámabb téma. Azt mindanjian tudjuk, hogy a Wackort elég nehéz utolérni a koncerteken. Mind szinpadi sohwban, mint hangzásban (néha-néha csuszik be baki). A Just For is nagyon odateszi magát és saját stilusán beül nem hinném, hogy valaki jobban tudna teljesitni itthon. És hát a Head For The Sun. Ez a negyedik koncertjük volt. Lehet, hogy azért, mert tapasztalt zenészekből áll a banda, lehet hogy másért, de olyan repertoárt raktak le az asztalra, hogy mindenki csak pislogott. Voltak saját nóták, voltak feldolgozások. Most a BurninFull-os Badarász Bécivel olyan egészet alkotnak, mint a geometriában egy gömb. Jó elismerem, voltak hibák a koncerten, de ezt csak akkor ismerted fel, amikor a végén beszéltél Ricoval, esetleg valamelyik másik taggal. Ez azonban mindig torz képet adhat, ugyanis szerintem a zenész mindig elégedetlen a produkcióval és mindig jobbat szeretett (szeretne) kihozni a csapatból és ez igy van jól. Egy szó, mint száz, a magyar rockzenei közönség ismét örülhet, és csapkodhatja a valagát a földhöz, hogy kaptunk egy újabb jókiállású, profi zenakart, mint a Head For The Sun.

 

 

 Tessék kéremszépen koncertre menni, örülni az élőzenének, mert nagyon sok jó magyar banda van és ez amint látjuk gyarapszik. Ráadásul a legtöbb rendezvény 500ft-ba kerül, egy ser ára. Ha valakinek ez nem éri meg, az legyen alkoholista.

AMEN

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr14129085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lebenyi1 2012.02.22. 17:56:06

Nagyon igaz! Én példát mutatok, pedig már a fiaim is túl öregnek tartják magukat a koncertjárásra, a maguk 38 és 36 évével! Igaz, nekem több az időm, nyugdíjasként. :DDD

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2012.02.23. 08:13:35

@lebenyi1: Dicsértessék!!! Ha egy-két fiatal is követné ezt a szemlélelet, akkor nem lenne itt semmi gáz. Követendő példa vagy. Gyere le az Artkatakombába Stoner Fuzz klubba, biztos nem fogsz csalódni.
AMEN
süti beállítások módosítása