Default style- Alternative style

Head For The Sun - LIVE! (2012)

 

 

Hát kedves feleim. Elérkezett a pillanat, végre összeállt a bandám, úgy október vége felé és decemberben fel is léptünk a Stoner Blog 3. szülinapi buliján, ahol adódott a lehetőség, hogy rögzítsük a bulit, szóval a saját számokat hallhatjátok audióban és videón a feldolgozásokat csak videón tudjátok lekövetni. Kértem szépen a magyar bloggereket, hogy írjanak róla pár szót, amilyet csak akarnak, de lassan 3 hete senki nem írt egy árva betűt sem, arra gondoltam, hogy mivel lassan aktualitását veszti a dolog kiposztolom én és egy-két külföldi blog véleményét lefordítom ide nektek, persze az eredeti postokat is meg lehet tekinteni.

 

A borítóra kattintva tudjátok letölteni mp3 (320) formátumban az audiót, videókat a https://www.youtube.com/headforthesunrocks oldalon lehet megnézni (a feldolgozásokat is - a zenekari fotó alat csak a saját számok klipjeinek letöltőlinkjét találjátok). Flacban és szintén mp3-ban ingyen letölthető az audió a http://headforthesun.bandcamp.com/ oldalról. Akinek tetszik megköszönjük a likolást itt (ingyen van és nem okoz fájdalmat sem): http://www.facebook.com/HeadForTheSun

  

 

akkor egy két megmondás:

 

Stoner Rock Is Here To Say:

"stoner rock sludge hatásokkal... király, súlyos riffek... kalapáló basszus és dob... nagyon jó ének"

http://insane-riez.blogspot.com/2012/01/no-turning-back.html

 

Welcome to the Void

"...hangos stoner riffek... a basszus hozza a kellő groovokat... várom a banda következő lépését!"

http://welcometothevoidgr.blogspot.com/2012/01/bands-to-check-outhead-for-sun-molon.html

 

The Sleeping Shaman

"superfuzzed stoner rock"

http://www.thesleepingshaman.com/news/hungarian-stoners-head-for-the-sun-announce-free-live-download/

 

Soda Shop

"Ok, mit kapsz ha reinkarnálod a Kyuss első felállását, és a föld másik oldalára helyezed őket? A végeredmény lehet, hogy meglep, de valószínű, hogy a Head For The Sun lenne az a banda. Megvan bennük a seggszétrúgó stoner/desert vibrálás."

http://thesodashop.wordpress.com/2012/01/30/introducing-head-for-the-sun/

ízelítő:

 

 

 

és egy érdekesség, az egyik számban szerepel Kemencei Balázs a Stonedirt zenekarból:

 

 

  


 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr834035776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemtombaje 2012.02.02. 10:01:28

Gratuláció!
Ma reggel majdnem elbaszott egy kocsi,mikor keróval állat módjára kihajtottam a járdáról az útra. A fékcsikorgást is elnyomta a fülemben bömbölő hedfordüszán. Életveszélyesek vagytok.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2012.02.03. 11:19:50

vigyázz magadra, Bro! most akkor bicigli, vagy hedfordö szán?
süti beállítások módosítása