Default style- Alternative style

Electric Mary - III. (2011)

 

Lukács Laci a Barbears zenekar oszlopos tagja nagy halászléfőző, annyira, hogy már nyert is valamilyen versenyt Szegeden (ha jól tudom). Nem mellesleg iszonyat feelinggel nyúzza a húrokat. Aki volt már Barbears koncerten, az ezt tudhatja, aki meg nem, az sajnálhatja. 

 Most azonban leirta a véleményét a nemrég megjelent Electric Mary harmadik albumáról. Remélhetőleg még sok posztja megjelenik nálunk, mivel mindig is izgalmas és érdekes olvasni olyan lemezkritikát, mi egy zenész ember tollából folyik ki.

 Electric Mary - III  (2011)

  Az év közbeni 6 számos bevezető Ep után, már meg is érkezett a melbourni ötös 3. nagylemeze. A srácok most is mindenféle erőlködés nélkül nyomják a jobbnál jobb, stoner-hard rock határvonalán mozgó témáikat. Hasonlíthatnám a Black Stonre Cherry-hez, de az ausztrálokban nincs meg az a kommerszitásra való hajlam - ami az amerikai kollegáikban kicsit zavar-, vagy a The Quill első korszakára, de gondolom a kb.40 éves ausztrál cowboyokat nem ezek a frissebb bandák inspirálták, hanem  a 70-es évek nagy hard rock bandái.
  A lemez basszott jól szól és mindössze csak 10 számos. Olyan gördülékenyek és úgy zabáltatják magukat a nóták, hogy csak negyed órásnak tűnik az egész anyag.
  A ritmusszekció faszán, ízesen dolgozik, ahogy egy ilyen szintű bandánál elvárható.Az énekes igazi klasszikus hard rock hang, aki kurva jó témákat nyom, nekem mégis a két gitáros munkája tetszik a legjobban. Szerintem ők teszik fel a koronát a lemezre fasza riffjeikkel és egészen kiváló szólóikkal.
  Szóval nem elvetemült stoner rajongóknak, hanem tényleg mindenkinek ajánlom, aki csak egy kicsit is sejti, hogy mi az a ROKKK!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr473493209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása