Default style- Alternative style

QOTSA TRIBUTE NIGHT

Queens of the Stone Age rajongók!

A stoner.blog.hu egy mini fesztivált szervezésébe kezdett ’QotSA tribute night’ címen. Az eredeti koncepció alapján a lemondott QotSA koncert dátumán, május 28-án került volna sor megrendezésére, ez azonban megvalósíthatatlannak tűnik idő és alkalmas hely nélkül. Jelenleg az új terv szerint a nagyjából hat fellépős mini fesztivál június végén, esetleg később lenne megtartva.

Létrehoztunk egy hivatalos facebook és last.fm eseményt, melyekre szabad lesz a meghívás küldése. Nem titkolt célunk,  hogy minél többekhez jusson el a hír, és hogy előzetesen fel tudjuk mérni, hogy mekkora az igény a fesztiválra. Az üzenőfalakra pedig várjuk az ötleteket, legyen ez egy nagy közös buli!
Így szeretnénk megmutatni a világnak, hogy Magyarország mennyire szereti a Queens of the Stone Age-t.

Mivel nincsenek információink, mennyien jönnének el a koncertre, így arra kérünk csatlakozzatok az eseményhez, ha ti ott lennétek, és írjátok meg kit és mit szeretnétek hallani azon az estén. A készülő együttesek saját témáik mellett QotSA számokkal is készülnének, hogy így fejezzék ki a tiszteletüket a világ legismertebb és legjobb Stoner Rock előadója előtt.

További információval később jelentkezünk, addig is a stonerblog facebook profilján elérhetők vagyunk, egyéb hivatalos megkeresést pedig küldjétek a stoner.hu@gmail.com címre.

Linkek:
http://stoner.blog.hu
https://www.facebook.com/pages/Stoner-Rock-Blog-Hungary/110219402389179
https://www.facebook.com/event.php?eid=172102879515299
http://www.last.fm/event/1936478+Queens+Of+The+Stone+Age+Tribute+Night

 

(az eseményt nem a Live Nation Magyarország szervezi!)

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr582896879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2011.05.11. 22:05:15

Szerintem FlDutchman kicsikét elfogult. Jó zenekar a QOTSA, de a "legjobb" titulusért még páran sorban állhatnának...
süti beállítások módosítása