Default style- Alternative style

Buli

Twin Cobra 2011.05.13. Dürer Kert Sörmajális

info: http://durerkert.com/durer-sormajalis-insane-cadaveres-project-for-a-better-dream-alterdistrict

 

A Gelóczy István (ex-ozone mama) és Kalmár Imre (ex-son of a bitch) által 2010 nyarán alapított Twin Cobra elérkezett ahhoz, hogy bemutassa debütáló lemezét. A kezdetben duóként működő és koncertező zenekarhoz csatlakozott a Lowfellowból ismerős Tamási Áron és a Sunscreen zenekar énekese Fekete Gergely.A kezdeti lassú doomos, jammelős koncepciót, most valamelyest felváltotta egy direktebb, dalközpontúbb hozzáállás, egy koncept lemezbe sűrítve.A két akkordos 70's rocktól a noise-on át a thrash metal-ig.Black Sabbath-tól a Dürer kertig.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr52896496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twincbr 2011.05.11. 21:15:32

Kösz a posztot!
De nagyterem és semmi köze se tehetségkutatóhoz, se emergenzához, semmihez.Ez original beszartmelegítős doom lesz, jó hangosan.
:-)

twincbr 2011.05.11. 21:16:34

Kösz a posztot!
De nagyterem és semmi köze se tehetségkutatóhoz, se emergenzához, semmihez.Ez original beszartmelegítős doom lesz, jó hangosan.
:-)

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2011.05.11. 22:16:24

bocs, javítottam, első nekifutásra nem találtam a neveteket, ezért gondoltam rosszul. egyébként ha úgy írtok, hogy ctrl+c/v-vel ide tudom dobni, az még gyorsabb/kényelmesebb.

twincbr 2011.05.12. 08:12:30

Semmi baj!
Ne viccelj!
Akkor még szerintem nem is volt kint a nevünk, ez ilyen utolsó pillanatos buli, eredetileg a Tündérgyárban lettünk volna, de ELTŰNT a szervező gyerek és ez lett helyette.
Gyertek el, az a lényeg!
süti beállítások módosítása