Default style- Alternative style

Görög hasonszőrűek

Weathers - Heavy Truck

 

 

 

 Megint egy külföldi megkeresés. Megint görögök. A borítón feszülő kannabisz levélből arra következtetek, hogy még fiatalok. Az EP vagy demo egész jól szól, a dob is, a basszer torzítva van, amit megint csak csípek, de gitárból csak egy sáv van fent, ki tudja miért, úgyhogy végig mono fíling van, néha a cintányérokból derül ki, hogy van valami panorámázás.

 

Az első szám (babetrap) egy pici albatross érzéssel indít, a meglepetés az énekkel érkezik, én nem tudom hova tenni ezt a raccsolós morgást. A gyors részben (a második gitár sáv mellett) nagyon hiányolom a szólót, ami odakívánkozik. A dobos pedig szórja, ahogy kell, szól minden egyfolytában, ahogy a nagykönyvben megvan írva. Kettes szám (oblivious) is elhalad, teszi a dolgát, az ének megint zavar, dob, gitár, basszgitár jó, gitár második sáv hiányzik. Hármas dalban (styx) ismét megmutatják a srácok, hogy van bennük fantázia, mert jók, csak még nem állt össze az egész annyira, amennyire kell, a negyedik tétel (dirty clouds upon my head) is ez a vonal, riffek egy kis vuttyogás, kis space.

Nekem hiányzik a dallamos ének, de jó lesz ez!

get stoned!

 

Weathers is a Greek band, formed in the end of 2009. This EP sounds good, with a distorted drum and bass, but who knows why there are only one guitar-track, so it's a full time mono feeling.

The first song sound like Albatross a little bit, the surprise is the singer's weird growl. At the fast part it seemed bit missing the solo guitar. The drummer is beats it as it should, as it is written. Song number two (Oblivious) also passes by, does its job. After that in Styx the guys show once again that they have imagination, they are good, but not yet the whole was put together as much as it should. The fourth piece (Dirty clouds upon my head) is the same line, great riffs and a little space.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr642780561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2011.03.31. 08:22:13

Az első számban olyan az ének, mintha csak az 'a' és az 'á' betűt ismerné a magánhangzók közül. Nekem is a C.O.C. jött be az lején. Nagyon sokszor pedig a Sleep, YOB és a Belzebong hangzik vissza a fülemben.
süti beállítások módosítása