Default style- Alternative style

Stoner filmek - EP3 - Hot Rod (2007)

Hot Rod - 2007

 

 

Egy örök klasszikus 2007-ből. A magyarul Az örök kaszkadőr néven futtatott film megosztja a vígjátékok rajongótáborát, bár, mint amúgy is a legvitatottabb, és ellentéteket hozó filmes kategóriában újra ott van egy kis stoner életérzés. A stoner életérzésen kívül pedig egy viszonylag egyszerű sztori, egyszerű színészek, és egy soundtrack, melyen a Queens Of The Stone Age is szerepel, igaz álnéven, és fogalmazzunk úgy, álzenét játszanak, egy hair metal együttes képében.

 

De tény, nem rossz. Nekem a film is tetszett. Kissé bárgyú története van, és a szereplők sem kimondottan zsenik a karakterük szerint, de ahogy én láttam, őszinték.

 

Adott Rod Kimble, a kaszkadőrsrác, tipikus amerikai kertvárosi srác, barátaival a  valaha  létezett legnagyobb ugrásra készülnek, de közbejön egy nem várt esemény; mostohaapja  (Frank) szívbeteg, haldoklik, de a műtétre nincs pénzük. Rod elhatározza, hogy összeszedi a pénzt egy nagy mutatvánnyal, amire egész életében várt, és megígéri Franknek, hogy ha felépül jól összeveri.

 

Nem sikerfilm a Hot Rod, biztos mindenki látott már jobb filmet is ennél, de ha olyan filmet akar vakaki megnézni, amin nem kell gondolkodni, ez jó lesz! Könnyen emészthető 88 perc. Kip an rakkin!

 

Az örök kaszkadör (2007)
Hot Rod (original title)


Director:
Akiva Schaffer
Writer:
Pam Brady
Cast:
Andy Samberg, Isla Fisher and Ian McShane

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr162656861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FlDutchman · http://stoner.blog.hu 2011.02.15. 10:52:46

A soundtrack fölött, de javítottam, így jobban látszik. (:

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2011.02.15. 13:20:52

hát...basszus, mindenkit baszogatok, aztán csak ki kellene nyitni a szememet.
süti beállítások módosítása