Default style- Alternative style

A Fák Pásztora.

 

 

A Breton Bestárium szerint a Bugul-Noz egy fa-pásztor. Elméletileg van olyan ronda, mint Kiszel Tünde és Jáksó László keveréke egy szőrös Pákó jelmezbe bújva. Ez a kicsiny lény tisztában van adottságaival ellentétben az itt emlitett "szardarabokkal"; mégis nagyon vágyik az Ember társaságára, ezért ha netán találkoznánk vele az erdőben sétálva, ne zavarjuk el, csak beszélgetni akar szegényke.

 A görög Bugul Noz nem tudom, miért vette fel eme rút, ámde kedves lénynek a nevét, ugyanis se a zene, se a megjelenés nem fér össze az éjszakai fa-psztoréval.

 A nemtudom hányadik album (lehet, ez a debut), a Night Shepherd metál zenét tartalmaz rengeteg doom behatással. A zenészek teszik a dolgukat, átlagosan. Se nem jól, se nem rosszúl. Az ének is rendben van, addig a pontig, amig nem akar többet énekelni a srác, mint amire képes. Nagyon kellemes orgánuma van egyébként, de a magasabb régiókhoz nincs köze, ámde a mélyfekvésű üvöltések is csak erölködésnek hatnak.

 A lemez elég közepes. Nem fogja sarkaiból kiforgatni a doom metal világát, de még csak meg se fogja rázni.

 Ennél azért több kell ahhoz, hogy ne csak az a törzsgárda járjon el a koncerteker, akik eléggé elfogultak, és ne csak az a pár fanatikus vegyen Cd-t, akinek nencs már mire költenie.

 

 

Get Stoned! Jelezzétek, ha kell az anyag!

A Bugul-Nozról szóló információt Salem oldalán találtam: Annwn

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr142646692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Astronaut 2011.02.08. 16:51:54

Akkor nem értem miért teszitek ki, ha ennyire átlagos a cucc?

Astronaut 2011.02.08. 16:53:34

Akkor nem értem miért teszitek ki, ha ennyire átlagos?

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2011.02.08. 18:41:27

A srácok megkerestek minket és megkértek, hogy rakjuk ki őket az oldalra. Mi nem utasitunk el senkit, akik valamennyire érintik ezt a fajta zenét, még akkor se, ha átlagos, de a véleményünket ettől függetlenül elmondjuk.
Nem is raktam ki linket, mert úgy gondoltam, ha valaki kiváncsi rá, annak átküldöm.
Annyit azonban megigérhetek hogy a következő zenekar nem lesz szar, sőt! ...sőt!

Astronaut 2011.02.08. 20:08:07

@Nicodamien: Annak nagyon örülnék!;D Persze sejtettem hogy valami ilyesmi lehet a háttérben...node lassan nekünk is elkészül a hangzó anyagunk remélem azt is ilyen lelkesen kiteszed majd!;D

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2011.02.08. 21:08:30

@Astronaut: Naná, hogy kiteszlek titeket is. Azonban ne várjatok ömlengést, amig ...
Pénzt nem fogadok el, mert az gusztustalan lenne (kb, mint az egészségügyben), azonban nagyon szeretem a sörunicum combót. Már ha érted, mire gondoltam (a pinán kivül).

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2011.02.08. 21:24:00

@Nicodamien: pedig most sokáig csak egy puncit fogsz látni, azt is csak pelenkázáskor...:)

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2011.02.09. 16:32:16

@Rico RokkaRolla: Ha a sokáig azt jelenti, hogy Ma már nemcsak láttam másikat is, akkor sokáig!

Astronaut 2011.02.10. 13:47:17

;D Persze hogy meghívlak egy sörunicum combóra, ha jöttök Kyuss-ra Gödörbe!;D Nem várunk el semmiféle ömlengést, csak a tömör, velős kritikát! De összehasonlítást nem nagyon kedveljük , főleg a magyar zenekarokkal.. No de kár is több szót fecsérelni rá, majd meghallgatjátok, azt ennyi. Február végére március elejére talán már a keverés is meg lesz.

wovbagger 2011.02.11. 21:41:34

fa-pásztor, mármint ent?
süti beállítások módosítása