Default style- Alternative style

Up in smoke Roadfestival VOL I.

Koncertek és új lemez: Colour Haze 2011-ben.

 

2011 februárjában a Colour Haze, a Rotor és a Sungrazer indul közös turnéra. A Sound Of Liberation szervezésében létrejövő koncertsorozat hozzánk legközelebbi helyszíne Ausztriában, Bécsben lesz az Arenában. A Vol 1. elnevezésből következik a Vol 2., másjusban követi az első kört a The Atomic Bitchwax, Naam, Quest for Fire,  és a Mirror Queen. Egy biztos, az első line-up is nagyon jó koncerteket ígér.

 

 

A Colour Haze tavaly május óta dolgozik legújabb lemezén, amelyet még ebben a hónapban befejeznek, hogy a koncerteken már elkezdhessék terjeszteni. Az album 7 számot tartalmaz majd, melyből 5 szám hossza 10 és 17 perc között váltakozik. 2011 áprilisában egy vinyl verzió is a piacra kerül.

 

 

 

Linkek az Up in smoke fesztiválhoz:

http://www.soundofliberation.com/

http://www.myspace.com/stonerfestival

Kip an rakkin!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr682575459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása