Default style- Alternative style

Irány a detox!

Mangrove : A Distant Dream Of Tomorrow

 

 

Ha ehhez hasonló,minőségi stoner rock lemezek jelennek meg még az év végéig(pár nap),akkor félő,hogy a detoxikálóban fogok kikötni.A svéd banda előző albumát itt találjátok,az énekes/basszer-Jani Kataja másik bandájával,a Sideburn-el pedig itt ismerkedhettek.Összehasonlítva a két együttest a Mangrove zenéjében azért inkább a lazaság és a 70-es éveket idéző nosztalgikusság dominál,míg pl. a legutóbbi Sideburn esetében az epikusabb hangvétel és a doom jelleg volt a meghatározó.A régebbi Sideburn lemezek hangzásával már annál több hasonlóságot fedezhetünk fel,amiből meg egyértelműen következik,hogy akiknek az első két Sideburn lemez bejött,azok a Mangrove-val is bátran próbálkozhatnak.Akinek pedig ez nem elég,az látogasson el a csapat myspace oldalára mielött letölti az albumot a szokásos helyről.


Tracklist:
01. Black sun
02. A distant dream of tomorrow
03. Never again
04. I’ve been seen upon the sun
05. Mean woman blues
06. Falling through time
07. Odd john’s mindtrip
08. Walk over the oceans
09. Legend roads
10. Chant of the seas

Tagok:
Jani Kataja: Bass and Vocals
Fredrik Broqvist: Drums
Magnus Jernström: Guitars

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr392529036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomtattoo 2011.01.25. 13:42:55

Felvettem veluk a kapcsolatot Majszpeszen, erdeklodtek, hogy -hollandiai lakos leven- nem tudok-e nehany kellemes klubot, Hagaban, Rotterdamban, Amszterdamban, ahol jatszhatnanak. Ajanlottam nekik nehanyat, ha esetleg realizalodik a dolog, es valoban jatszanak a kornyeken, megnezem oket, es ha gondoljatok, szivesen irok nehany sort a bulirol. Udv!

Tomtattoo 2011.01.25. 13:46:36

Egyebkent nagyszeru anyag.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2011.01.25. 14:00:04

@Tomtattoo: feltétlenül, feltéve, hogy emlékszel is valamire, nem csak 'bementünk......, aztán később valahogy eljöttem...' :D
süti beállítások módosítása