Default style- Alternative style

Tökre szívott bölcsesség

Jesust (2010) - Smokin' Wisdom

 

 

A Stoner Rock is Here To Stay (link oldalt) c-boxából oroztam ezt a cuccost. Fasza. Első lemez, bizalomgerjesztő. Aki szereti az ököllóbálós, üvöltözős stoner/sludge - rock/metalt new orleans-i módra (szóval mindenki) Só Tó Városból annak hajrá. A hatásaikat nem írom le, mert már leírtam.

Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr672520207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2010.12.20. 18:52:22

vagy nem szereti már senki ezt a stílust, vagy engem, vagy csak nem vagyok naprakész és mire valamit posztolok már hallotta mindenki, vagy szarokat szoktam kirakni és már senkinek nincs bizodalma bennem, de egy tény, a legtöbb posztomra semmi reakció.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.12.20. 21:56:16

@Rico RokkaRolla: Valamelyikhez van komment,valamelyikhez meg nincs.Nekem is volt jópár ajánlóm(főleg Motherroad-on),amihez nem volt egy darab komment se.Zenéket meg jókat raksz ki te is,meg legtöbbször frappánsak,meg humorosak az írásaid.Pl. a kanadai tűzkeresők poszton,meg a Queen Elephantine ajánlón kurvanagyokat röhögtem.Én a Jesust-ot talán a kevésbé bizalomgerjesztő borító miatt nem szedtem le.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2010.12.20. 22:21:30

Akkor szedd le bátran, mer gecijó. Rico bátyó pedig szerintem enyhe paranoiában szenved, de azért szeressük...
süti beállítások módosítása