Default style- Alternative style

QOTSA : Rated R - Avagy hány bőrt lehet lehúzni egy albumról?

Üdv Stonerek! :)

Megtisztelő, és nagy-nagy örömmel tölt el, hogy a StonerBlog első női szerkesztőjeként itt lehetek Veletek... :) Köszi! ;)

Mivel nem igazán tudtam, hogy mivel indítsam itteni pályafutásomat, maradtam nagy kedvencemnél...a Queens Of The StoneAge-nél.

Mondhatom, hogy rajtuk keresztül, általuk ismertem, illetve szerettem meg ezt a stílust (még ha Josh nem is tekinti az együttest stoner előadónak). Hatalmas kedvencem tőlük a No one knows, ami zúzós gitárbetéteivel mindig felpörget, ahányszor csak hallom. De bármikor jöhet a Go with the flow, vagy a Little sister, hogy csak az ismertebbek közül mazsolázzak.

Mivel mindig várom, hogy valami újdonsággal rukkoljanak elő, örömmel vettem, hogy 2010 augusztusában piacra kerül új albumuk, Rated R (itt már csökkent a boldogsághormonok száma) címmel. Gyanus volt, hogy ismerős ez nekem, de nagyon, és hamar rá is jöttem, hogy 2000-ben ez az album hozta meg nekik az igazi áttörést...

Úgy látszik, itt volt az ideje leporolni a lemezt, és hozzácsapni még egy bonus discet is, amin régi és új számok egyaránt megtalálhatóak. Sebaj, attól még lehet ez jó...nagyon is... :) Rajongóknak kötelező!

Nagy kedvencem még mindig a Millionaire...

Még egy érdekesség: a banda szeretne tető alá hozni egy 5 estés szuperkoncertet, ahol minden estén 1-1 albumukat játszanák le, elejétől a végéig... (a teljes cikk megtalálható itt!)

Get Stoned!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr552478885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2010.11.28. 20:12:09

Hát üdv itt a blogon. Ezek a belépő posztok ragyogoak. Ráadásul most lesz 2 éves a blog. Úgyhogy nemsokára egy "Istenhozott" és egy "Heppibörszdéj" posztot fogunk összemosni.

StonerZsebi · http://www.kikepzonyakorv.mlap.hu 2010.11.28. 20:47:17

@Nicodamien: Köszi szépen. :) Ezek még csak amolyan szárnypróbálgatások, de hamar belejövök, úgy igazán. :D Akkor aztán majd terítem én is a jobbnál jobb muzsikákat...

"Úgyhogy nemsokára egy "Istenhozott" és egy "Heppibörszdéj" posztot fogunk összemosni. " Ezt kifejtenéd bővebben? Haverock, buli, fanta? ;)

FlDutchman · http://stoner.blog.hu 2010.11.30. 11:58:59

Egy kis kiegészítés, hogy kerek legyen a sztori ;)

Az idei album, a Rated-RX több mint egy egyszerű re-issue, a tizedik évfordulót ünneplik vele (a más ismert bónusz trackekkel).
A letiltott poszter: img189.imageshack.us/img189/3541/pastedgraphic3.png

A következő évben pedig teljesen új anyag készül el, mint a linkelt est.hu-s cikkben is olvasható, az Era Vulgaris útján.

Kip an rakkin!

wovbagger 2010.11.30. 14:00:05

sokat, mert lehet: bonuszos verzió, ausztrál, japán, amerikai, turméverzió, limited edíció, digipack verzió, remastered verzió, kétlemezes, három lemezes, bónusz ep-s, bónusz cd-s, bónusz dvd-s változat, 10. vagy 20. vagy 30. vagy 40. megjelenési ünnepi verzió - és ezeken túl még mindegyik variáció szabad permutációja is előfordulhat.
csakbennhajogerendazatto.freeblog.hu/archives/2010/08/05/Queens_of_the_Stone_Age_-_Rated_R_2_CD_Deluxe_Edition/

StonerZsebi · http://www.kikepzonyakorv.mlap.hu 2010.11.30. 14:23:07

@wovbagger: Mindent lehet, ez tény. Viszont! Egy átlag zenehallgató ember számára ez a lemez egy már megjelent album "újra-kiadott" változata, egy-két bónusz trackkel megfűszerezve. Ami persze mit sem von le az értékéből és az élvezhetőségéből, de valahogy mégsem az igazi. Főleg akkor, ha az ember nem egészen ezt várta. :)
süti beállítások módosítása