Default style- Alternative style

Remény

 Mindíg várunk valami aktuális megjelenésre és többé-kevésbé csalódni szoktunk. Nem jók a dalok, szar lett a hangzás, nem ilyet vártunk stb... Vannak néha üdítő kivételek is. Van azonban az a fajta jóleső csalódás, amikor egy számunkra teljesen ismeretlen banda jön elő a semmiből és lerak elénk egy EP-t, vagy egy nagylemezt, ami letépi a fejedet.

 

 A californiai Lead Burns Red pont ilyen zenekar. Nemrég jelent meg az azonos című Ep, ami nagyszerű kezdet. A zenéről csak annyit, hogy amolyan Down, Pantera keverék. Igaz a srác üvöltése alulmarad Anselmoétól, de még így is köröket ver kollégáira. A hangzás meg olyan jó lett, hogy letépte a fejem. Lehet, hogy lehetett volna ennél jobb, de mostanában nagyon sok silány dolgot hallottam (sajnos), ezért felüdülés volt meghallani az első akkordokat.

  A dalok nem emelkednek ugyan ki a nagy átlagból, de nem rosszak. Erre szokták azt mondani, hogy kíváló iparosmunka. Pár meghallgatás után lehet, hogy megjegyeznéd a dallamokat is. Azonban biztos, nem rakod be egymás után kétszer a lejátszóba. Tipikusan az a fajta zene, amit csak akkor hallgatsz meg, amikor már tele van a bugyrod a sok szeméttel és konstatálni akarod, hogy még mindig vannak hallgatható zenék.

  Az EP pont elég ebből a fajta zenéből szerintem. Egy teljes nagylemez már kicsit kifulladt volna a végére, de azért hallgassátok örömmel a Lead Burns Red bemutatkozó anyagát.

 Hallgat!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr182343151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.10.05. 20:47:49

Nekem ez kurvára bejön.Kb. mint a Jack Daniels Overdrive,vagy a Vagitarians régebben.Nálam biztos hogy többször is meg lesz hallgatva.Thanx Nico.
süti beállítások módosítása