Default style- Alternative style

Kanadai Tűzkeresők

Quest For Fire (2010) - Lights From Paradise

 

 

 

Remélem, hogy ezt a bandát, pontosabban ezt az albumot Joshi 'az alkohol finom' Barat is kiposztolja motherroadblogon és leírja mit gondol róla (Ő ennek az igazi mestere), ugyanis, nagyon oda való. Hogy miért?

Mert kéremszépen vannak itt Pink Floyd féle reppenős tájcsodálkozós visszafogott nyugik, csörgődobos suhanások a sivatagban, retrock, kicsit ír hangulatot kölcsönző hegedűk. Az egész albumot végigviszi egy nyugis, de mégis sodró, lendületes szárnycsapásokkal  emelt repülés feel. A zene nincs annyira szétcsúsztatva, mint mondjuk az általam imádott Brightblack Morning Light zenekarnál, melyet az általam (már megint - önző!) mélyentisztelt Joshi Úr ajánlásával sikerült megismernem (nagyon sok macskás napon hallgattam nagy-nagy élvezettel - egyébként a macskás sorozat elején találhatóak az albumok a motherroadblogon).

Ennélfogva inkább illik a 'Macskásan is szép az élet' XIX. évad 329. részébe, mint 'az Alkohol finom és ráadásul gyógyítja a náthát is' XIX. évad 330. részébe.

Ajánlom házibuliban dél körüli ébredéshez, hálózsákban kivitelezett csuklótekerős ujjazáshoz (nem a gyomorkönnyítős ujjazásra gondolok itt), majd mp3walkinghoz, amikor mindezek után átutazol a kihalt, esős városon, még töltve, de már feszültségektől mentesen, miközben arra gondolsz, talán mégis szép az élet...

Get Stoned!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr412287946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása