Default style- Alternative style

Szent-Pétervári esték...

 Nincs is jobb annál, mint ezeken a tikkasztó nyári napokon heverészni a fűben, inni a savanykás nagyfröccsöket és nézni a lányok kihívó viselkedését. Na meg hallgatni valami lazító muzsikát.

 A Szent-Pétervári The Grand Astoria pont ilyen zenét játszik. Néhol instrumentális megaelszállásokat hoznak tíz perc felett, néha pedig vokális dalokkal nyugtatják meg az ember felhevült lelkét. Azért nem kell megijedni, kellően stoner zene ez, de a pihenősebb fajtából. Hallgathatod háttérzenének egy stonerblog találkozón. Hallgathatod csak úgy pihenés képpen, vagy épp bringázás, autókázás, utazás közben is. Szépen kidolgozott a külcsín is, de a belbecsre is sokat adtak a fiúk. Talán egy kicsit túl van vezérelve a hangzás, de ez javítható otthon is. Hallgassátok hát a The Grand Astoria II. című nagylemezét.

 Get Stoned! (Találkozunk hétvégén a blogtalin!)

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr652160983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2010.07.19. 15:10:39

Jól hangzik, szedem is... amúgy meg: várok mindenkit sok szeretettel a blogtalira! :) Get Stoned!
süti beállítások módosítása