Default style- Alternative style

Buckalakók

 Hát a norvég Buckaduzz olyan semmitmondó borítót adott az első Ep-jüknek, hogy az már-már felháborító. Viszont ami benne van, az nem semmi...

 A The Big Slow EP a banda első és egyetlen hanganyaga. Tavaly év végefelé alakultak és hip-hop ki is hoztak valamit. Nagyon gyorsan írhatják a dalokat, ez jó hír, mert ezek szerint nemsokára előállhatnak egy nagylemezzel. Reménykedjünk.

 A három szám hihetetlenül telitalálat. Az énekes gyerek hangja egy az egyben a Weedeater-es Dixie-re emlékeztet. Előszőr még eljátszottam a gondolattal, hátha valami titkolt projektje lehet. De nem az. He-He! A többiekre pedig egyáltalán nem lehet panaszkodni, mert biztosan hozzák ezt a fajta Sludge/Psichadelic/Stoner mizsikát.

  Az elsö két szám rövid tétel, némi lebegéssel megspékelve. Hagulatos röfögéssel és zsíros gitárral. Az utolsó pedig hosszú(lépés). Nagyszerű doomos tétel.

 Halljátok hát a norvég buckalakókat. Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr52000823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemtombaje 2011.01.10. 08:49:51

Most találtam csak meg ezt a fasza kislemezt,kurva jó,hogy mennyire agresszíven üvölt.Első anyagnak hatalmas,várom a nagylemezt...
süti beállítások módosítása