Default style- Alternative style

Itt a tavasz, dagad a fasz!

  Olyan széles jókedvem van, ha kinézek az ablakon. Itt a tavasz, itt van a hosszúlépések ideje és nemsokára itt lesz a gyöngyöző korsóba csapolt friss sör ideje is. Egyre lengébben öltözködnek a lányok , úgyhogy töröljétek ki a csipát és gúvadjon a szem!

 Félre a doommal, félre mindenfajta keménykedéssel. Hallgassátok inkább a képen látható fiatalember zenéjét. A Fu Manchu oszlopos tagja, a The Company Band basszerosa és még ki tudja hol szélhámoskodik... Az aznban biztos, hogy amikor nem csinál éppen semmit, akkor szólókarrierjével foglalkozik. Ő Brad Davis a Davis zenekar kiagyalója és dalírója.

 2007-ben kiadott egy EP-t és szerepelt egy számmal egy válogatás lemezen is. Amit csinál, az nem Stoner muzsika. Amolyan mainstream jellegű rock zene. Most nem kell megijedni, nem rossz. Sőt kimondottan élvezetes amit hallasz a kislemezen. Igazi tavaszi fröccsözős zene. Úgyan itt gitározik és dalol, mégis jellemző a Fu Manchu hangulat. Nem a dalok szerkezetében, nem az énekdallamokban, hanem körüllengi valami mély sivatagi feeling. Az önfeledtség s a lelki harmónia. Hidd el széles vigyorod lesz mire meghallgatod az anyagot. Nekem nagyon bejön és úgy gondolom, Joshinak is tetszeni fog és ezzel kívánok neki utólagosan is delíriumban gazdag névnapokat. Remélem kinyit majd egy üveg jóféle savanykás bort a fröccshöz. DAVIS 2007 AZ ALKOHOL AZ FINOM!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr511872793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2010.03.27. 17:37:25

"Igazi tavaszi fröccsözős zene." - Meggyőztél. Töltöm. :)

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.03.28. 09:13:05

Fasza muzsika és kösz a jókívánságokat(he-he),a deliriumban gazdag névnapozás tegnap is sikeres volt,pedig hol van már a Józsefnap.A biztonság kedvéért jövőhéten is megtartom,sőt,jövő hétvége az meg mán Húsvét lesz.
Az alkohol fincsi.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.03.28. 11:06:54

Úgylátszik tegnap nem szántam rá elég időt,most sokkal jobban bejön ez a zene.Az "At the shore" mekkora napfényes istenkirályság,meg az uccsó trekknek milyen fasza má a refrénje.Azért van ám ezen a lemezen egy adag southernes-blúzos feeling is..Ajánlom mindenkinek.

Nico:te gonosz tepertő,most miattad tényleg megbontottam egy üveget,pedig holnap melózni kéne.

korn31 · http://www.hangzorro.hu 2010.04.01. 13:13:05

tényleg elég könnyed rockzene
a fröccsözéshez jó lesz kategóriát viszont megjegyzem

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.05.02. 13:56:44

At the sore=imádom.Tavasz,leszarás,bebaszás!
süti beállítások módosítása