Default style- Alternative style

A "nem kell bemutatni" bácsi.

 Úgy gondolaom, nem kell bemutatni senkinek John Garciát. Az előéletét mindenki ismeri.

 Miközben már nagyon várjuk az új Hermanó anyagot és innen-onnan is hallunk Kyuss újjáalakulásról, addig ő végigturnézza Európát Kyuss számokkal. Elkezdte a Garcia vs. Garcia szólóprojectet is. Ez a website még csak félig kész, de ha belenéztek, láttok egy-pár érdekességet. (Pl.:a maszkos bácsi mintha Mark Duda lenne és a contactnál a mutogatós bá' pedig Eric Oblander a Five Horse Johnsonból. Ebből csak jó sülhet ki.)

  Elkezdtem utánajárni, hol eresztette ki hangját, mint vendég a mi kis Garcia madarunk. Találtam némi hangzóanyagot, de aki esetleg még tud valamit, az jelentkezzen. Tehát csokorba gyűjtöttem és most átadom nektek. A Crystal Methodos, Wes Borlandos gecisfost nem voltam hajlandó idetenni. Ennél a darabnál kicsit megingott a hitem.

  Vannak a felvételek közt hallgatható és nagyszerű is. A lénye viszont, hogy minden esetben elragadóan kezeli a hangszálait a Jó Öreg. Ajánlom mindenkinek.

 Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr811780197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chino the Hero 2010.02.24. 12:08:41

Egyetértek. A Metallica feldolgozás, amit Garcia a Metal Church-ös fiúkkal közösen ad elő, nagyon büntet!

Astronaut 2010.03.21. 14:24:56

Jún. 6 Garcia sings Kyuss Bécs Arena,
Én ott leszek, nem jön valaki véletlenül a blogtól?

lowlander 2010.03.25. 07:54:41

Lehet szavazni, hogy jöjjön-e Magyarországra is ezzel a bulival. Egyelőre kurvára kevesen vagyunk, de hátha:

eventful.com/performers/garcia-plays-kyuss-/P0-001-000219237-7/demand?widget=1&viral=0
süti beállítások módosítása