Default style- Alternative style

Trógerek

 Az amerikai Throttlerod zenekar 1999-ben jött össze először egy kis közös jammelésre és azóta is jelentetnek meg albumokat.

 Eleinte amolyan lazább, stoneresebb muzsikát nyomtak, majd a 2006-os Nail albumon elindultak egy sötétebb, komorabb stoner stílus felé. Ez nem azt jelenti, hogy doom, esetleg drone dolgokat tesznek le az asztalra, egyszerűen csak arról van szó, hogy a régebbi dolgaik bulizósabbak.

 A 2009-es albumuk a Pig Charmer, pedig nem is tetszik nekem. Pontosan amiatt, hogy azt szoktam meg a srácoktól, amit a debut Eastbound And Down (2000), illetve a Hell And High Water (2003) albumokon hoznak. A 2005-ös Starve The Dead EP-jük is nagyon jó, de nagyon kilóg a sorból, mivel ez a pár dal, ami ezen hallható jóval líraibb és érzelmesebb a többinél, viszont kiváló anyag!

 Azért választottam a Hell And High Water lemezüket a bemutatásra, mivel ez egy "baszottjó" album. Ahogy Joshi szokta volt mondani. Szerintem ezt ő is komálni fogja, mivel itt a stoner épphogy jelen van, ellenben az egyszerűbb rockzene dominál. Minden számban érezni lehet némi Sleaze/Glam ízt, pont emiatt lett annyira lazzza, hogy a csajok bugyija is nedves lesz tőle. Azért megijedni nem kell, nem Hairmetálosok a csávók. Jó dalok sorakoznak egymás után, még az akusztikus dal is jól sikerült és nem lett nyálas.

 Hűtsétek be a sört és az unicumot, mert erre a zenére bulizni kell!!! Úgyhogy csajok, elő a bimbóval!!

 Get Bimbó!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr811741834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.02.09. 19:29:39

Na,én eztet ismerem és tényleg "baszottjó".A Pig Charmer nekem se gyött be annyira,mer' feleslegesen modernkedős.A régebbiek viszont kurvajó southernes,meg eléggé hotrodos feelinget adnak.Pl. csak érdekességként:pár csatornán megy az American Chopper sorozat(Teutul család),és fasza zenék mennek alatta.A műsort annyira nem csípem,mert csak a sztárolásról szól,infót meg lófaszt se kapunk.Ki a faszt érdekli,mit reggelizett az öreg Teutul.Bocs,kicsit elkanyarodtam.A lényeg,hogy a stáblistát mindig végigvárom,hogy megnézzem,milyen muzsikák mentek a műsor alatt.Áltában kb.10 betétzene közül,legalább két szám a Thottlerod-tól való.Tavaly utánanéztem és állítólag a mai amcsi motoros világban kb. olyan ez a csapat,mint nálunk a Deák Bill.
süti beállítások módosítása