Default style- Alternative style

Ezek a Lengyelek annyian vannak, mint az Oroszok!

  ...ha szeretnél építettni egy házat, akkor keresel egy jó iparost, egy kőművest. Lehetőleg mesterembert. Megbeszéled vele a mit és hogyant, na meg a mennyiért?-et. Osztán kezdődik a meló, annak a tudatában, hogy ha valami balul sűl el, lovakkal dugatod seggbe. Éppen ezért a munka valószínűleg rendben  és korrektül lezajlik.

  A Luna Negra egy fasza iparos szakember gárda. Rájuk lehet számítani, ha instrumentális stonerzenéről van szó. A Soundproof demójuk megbízhatóan hozza a már bevett stoner elemeket. Úgymint a gitárvuttyogás, riffelkedés, szédülés, lebegés és a barátaik. Ezekből az emberpalántákból akármi lehet még. Már most látszik, hogy van bennük még muníció és a végén még mesterember is válhatna belőlük.

 Kicsit ugyan unalmas és egysíkú az anyag és néha elkéne az ének is, meg nem is szól hű de jól, de hallgatható jókis zene ez. Get Stoned!

 Ja igen és Lengyelek.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr691687988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2010.01.22. 09:44:33

Elméletileg nem lengyel. Ez egy észt jövevényszó. Onnan ered, hogy Észtországban annak is az északi felén a hideg hatására a kissebb tavak elmocsarasodtak, nagyon elterjedtek a szúnyogok. Ezáltal elszaporodtak a varangyok is. Tavasz környékén van párzás. Amikor a hím varangy jól megmássza a nőstényt, akkor asja ki magából ezt a hangot. Na nem a hím, hanem a nőnemű. Minden ütemre egy vutty. Ez a szó gyakorlatilag hangutánzó szó.
Na mármost egy lengyel geologus járt egy tudományos konferencián az Észak-Észt mocsárvidéken, és akkor figyelt fel rre a furcsa zajra. Megkérdezte, hogy mi a bré ez a furi hang. Erre megmutatták neki és elmagyarázták, úgy ahogy én is nektek.
Innen ered az az udvarlós mondás:" Megvuttyogtatlak, mint egy varangyot!"
süti beállítások módosítása