Default style- Alternative style

Kár,hogy ilyen rövid volt!

A SZÜLINAPI BULI ÖSSZEGZÉSE: 

 

 

1.Na,saját meglátásom szerint nagyon fasza volt a buli és nagyon jó volt újra látni mindenkit,Bajét,Zsenját,Nicót,Andit,Ricót(bocs,ha kihagytam valakit),illetve örültünk,hogy személyesen is megismerkedhettünk olyan arcokkal,mint Battereye.Legtöbbünknek úgy láttam,hogy bejött a buli és el is tudta engedni magát(ugye Nico bá?/he-he/),aki pedig kevésbé,az majd reméljük legközelebb.A lényeg,hogy megint nyerítettünk a röhögéstől rengeteget az ismerős arcokon(illetve velük) és olyanokon is akik sajnos anonimek maradtak.Tulajdonképpen én személy szerint pont ezzel a dologgal kapcsolatban érzek hiányosságokat,meg persze azzal,hogy rövid volt az egész.Fasza lett volna összeülni veletek bloglátogatókkal is és eltémázgatni,illetve megvitatni dolgokat,de remélhetőleg a farsangi bulin ezt majd bepótoljuk. 

2.A bulit nyitó RKH-nak (kép: Dobai Zoltán) sajnos csak a végét sikerült elkapnom,mivel nagyon aranyos volt a MÁV.(fuck)Szóval a csapat zenéjéről valószínüleg egy másik kolléga fog beszámolni,pedig kiváncsi lettem volna rájuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következőként fellépő Barbears a BLS ízű riffekkel megpakolt,élvezetes,komplex összeállításával(mixével) vett le a lábunkról legtöbbünket.Nekem kibaszottul bejött.Reméljük hamarosan sikerül találniuk énekest ehhez,a tulajdonképpen instrumentálisan is élvezhető,fasza muzsikához.(ja és köszönjük az ingyen cd-ket is nekik)Hajrá!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lassan sztárbandának számító Stonedirt showszerű nyitányával,színpadiasságával és arcbamászó zúzdájával szórakoztatta a nagyérdeműt,meg persze itt azért már jóval feljebb lett tekerintve a hangerőszabályzó is hálistennek,szóval odabaszós hangulat volt.Thanx!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zárásként,illetve tökéletes levezetőként egy rendkívül összetett,porfelhős jammekkel utaztató agyalást kaptunk a Desertplane-től,ami ugyancsak tartalmazott jópár ötletes dolgot számunkra.Biztos mindenki emlékszik a kegyetlenül lelassuló,majd visszaébredő témájukra.Érdemes lesz figyelni rájuk a jövőben.Mellesleg nem egy emberrel beszéltem,akiknek az ő zenéjük nyújtotta a legtöbbet ezen a bulin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Utólagosan is köszönjük a megjelent csapatoknak a részvételt;a zenék pedig,amiket hallhattunk tőlük szerintem kurvajók voltak és reméljük,hogy számukra ez a közönségen azért tükröződött.

4.Visszatérve a különböző blogokról megjelent arcokra,szerintem valahol kezd kialakulni,vagy talán már kialakult valamiféle csapatszellem,illetve olyan jellegű szimpátia,barátság,ami rendszeres rendezvényekre fog minket ösztönözni.Ezt személy szerint rohadtnagy dolognak tartom és már most várom a farsangi bulit.

Legyetek jók és igyatok eleget!

Get Stoned!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr191616142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Poppima 2009.12.22. 18:33:13

Véleményem szerint is remek kis szülinapi party volt. Köszönet a szervezőknek, zenekaroknak ! Viva la Musica !

mr.T 2009.12.22. 20:45:14

Jól összefoglaltad az estét Joshi bá!

Szerintem amúgy arról a Desert Plane számról beszélsz, ami a májszpészükön a 2-es nevet viseli...:)
Nekem legalábbis az a monoton téma a hirtelen töréssel a közepén a buli óta a fejemben kering...:)

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.12.24. 23:02:58

Nico,vagy Rico:thanx a kiegészítő képért,így már egy kicsit kerekebb a poszt.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.12.26. 12:29:12

@battereye: milyen gityód van? láttalak a Dean fórumon, de nem derül ki számomra, vagy csak figyelmetlen voltam.

mr.T 2009.12.27. 17:50:37

@Rico RokkaRolla:
Az egyik egy Dean Dimebolt, 15-16 éves régi hangszer, ez az:
img6.tar.hu/battereye/img/33901702.jpg#3

Meg idén nyár elején készült el az új hangszerem, amit a Dean Cadillac modell alapján készíttettem:
img6.tar.hu/battereye/img/38354766.jpg#3

Két nagyon különböző felépítésű és karakterű hangszer, és nem lenne szívem egyiktől sem megválni...:)

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.12.27. 19:18:17

Szépek a gitárok. Hegedűvel senki nem rendelkezik?

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.12.27. 19:19:26

Mondjuk kivánci lennék egy velős pacallal díszitett gitárra is, esetleg körömpörkölt szinezésűre...
süti beállítások módosítása