Default style- Alternative style

!!! FELHÍVÁS !!!

 

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, Mp3, Mp 3, zene, rockzene

 Újra jelentkezünk ezzel a felhívással:

Remélem tudjátok, hogy nemsokára elérkezik az a pillanat, Amikor azt mondhatjuk: Egy éves lett a STONERBLOG!?

Tudom, hogy addig még van egy bő hónapunk, de majd a végén látjátok, miért jövünk már most elő ezzel.

Ricoval és a más blogokhoz tartozó barátainkkal - Wovbagger, Zsenya - összeütközünk, mindig szóbakerül a következő: Kinek mi a Stoner?

Nem feltétlenül csak zenei irányból akarjuk megközelíteni a kérdést. Milyen az a stoner hangulat, vagy egyáltalán..? Valamiről mikortól mondhatjuk azt, hogy Stoner?! Mitől válik egy sima Rock 'N' Roll, Stonerré?

Úgy gondoltuk, ez alkalomból lehetőséget adunk mindenkinek, aki olvas minket, és kedve van hozzá, hogy összeállítson egy olyan tíz zeneszámból álló válogatást, ami szerinte a leginkább kifejezi a Stoner életérzést. Emellett írjátok meg, kinek mi jut eszébe egy stoner - ről.

A válogatásokat egy Stoner.hu @ gmail.com címre küldhetitek, a (kommentálásért piros pont jár) linket, ahova feltöltöttétek (pl. sendspace.com - regisztrációt sem igényel és 300Mb-ig oké) a 10 számot tartalmazó. zip vagy. rar kiterjesztésű tömörített fájl-t, akkor feldobjuk ide november végefelé.

Azt már mindenki tudja, hogy a minap Joshi csatlakozott hozzánk. Ezzel megtisztelt minket, Hiszen a főblogja A Motherroad mellett még ide is írogat majd, növelve a nívót. Annyit még elárulok, még két fővel növekedni fog a társaság, de míg nincsenek bejelentkezve, addig nem nevesíteném őket.

Addig is Get Stoned!?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr241438717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wovbagger 2009.10.12. 17:24:46

szerintem az igazi sztónerség az a gettózsír.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.10.12. 20:00:27

Az igazi gettózsírt meg a kemény melegek kenik magukra.

jószívvel 2009.10.13. 08:37:25

szép ötlet, kíváncsi leszek mi sül ki belőle, de támogatom...amúgy meg stoner az, amire be lehet szaggatni, nem olyan bonyolult a kérdés...:) pl szerintem az Air-nek és a Black Moth Super Rainbow-nak sztónerebb számai vannak, mint a Clutch-nak.

jószívvel 2009.10.13. 08:38:14

ja és igen, gettózsír is kell hozzá.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.10.13. 16:19:58

Újraértelmezett Sabbath riffek szénné torzított búgó hangja,hosszúra nyúlt blúzos,Hendrixes jammelések,analógos,garázsos keverés,szabadság,piálás,tánc a porban,betépett hangulat,kaktuszok,leharcolt bezinzabáló gépek(Buick,Mustang,Dodge ...stb),sivatagba merengés,naplemente,ördögszekér,megállt idő hangulat.A válogatást meg majd küldöm,csak elég nehéz lesz összeszedni,úgy hogy az egész tényleg jellemezze a stoner stílust/feelinget.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.10.13. 16:53:46

Lehet, hogy rossz volt a fogalmazás. Tehát mégegyszer: nem most kell megírnotok, hanem gondoljátok át, írjátok meg a stoner.hu@gmail.com-ra és mi felposztoljuk november végén a dalokkal együtt.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.11.11. 14:51:41

Imádom ezt a típusú mellbimbóudvart. kilóg a párizsi alól, yessss.
süti beállítások módosítása