Default style- Alternative style

Akasszuk össze a Bajuszt !!!

 Hát akkor akasszuk...

 Már nagyon vártam a grammy díjas Mustasch új kiadványát és nagyon sokat vártam tőle. Azt kell mondanom, nem csalódtam.

 A borítót nézve azt hittem, valami bestofot kapok a pofámba, de hál' Istennek nem így alakult a dolog. Ez valóban a brand new Mustasch korong. Zeneileg megmaradtak a jól bevált stoner/metal vonalon. Nagyon egységes a lemez, jó a hangzása is. Szerintem jobb, mint az ez elötti, Latest Version Of The Truth-on. Igaz, itt nincsenek megaslágerek, de sokkal érettebb lett a zene és a zenekar is.

 Keretes versnek is mondhatnánk, ha vers lenne, így csak keretes lemeznek mondjuk. Az első, felvezető tétel tejesen instrumentális, szimfónikus betétekkel. Az utolsó szintúgy, de itt már egy monolog is elhangzik, jól lezárandó az albumot. A kettő között pedig szól a Mustasch-metal. Kurva jó refrénekkel, gitárbetétekkel és dögös megszólalással. A Desolate lóg ki a sorból a furcsa népies dallamaival és a monoton dobbal. Na meg a végén a hegedű, ami elmehetne némi kis szarkazmussal az István a Királyban is. Egyébként ez a tétel is hallgatható. Na és igen az elmaradhatatlan líra, az Im Frustrated. Ez is telitalálat.

 Egy szó, mint száz, nálam esélyes az év albumára. Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr961429475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemtombaje 2009.10.07. 17:43:30

Kibaszott nagy kösz érte Nico,Clutch-on meghálálom.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.10.12. 14:54:21

Végig ilyen oldschool a hangzás? nagyon nagy. Szegény Cliff Burton jut eszembe.
süti beállítások módosítása