Default style- Alternative style

A görög Surda!

 Állítom, hogy a Forró Görög Szél valamilyen kapcsolatban áll a Sós Sivatag száraz klímájával. Ha nem így lenne, nem lenne annyi jó Stoner zenekar, mint a Planet of Zeus.

Bár az az igazság, hogy a banda csak szellemiségében déli, hiszen a Stoner mellett, szervesen beépül a muzsikájukba a Doom és a Grunge is. Gondolok itt a Something's Wrong-ra, vagy a Love Invasion-re, ami visszaidézi a Pearl Jam legszebb pillanatait. Persze becsomagolva egy Stoner/Metal köntösbe.

Esetleg, ha valaki szeret a földeken dolgozni valami baromi nagy földmunkagéppel, akkor ajánlom figyelmébe a kezdő Eat Me Alive-ot, a Woke Up Dead-et és a Supernothing című dalt. Mindhárom szerzemény úgy húz, mint egy John Deere traktor.

Sejtem, hogy mivel görög zenekarról van szó, ezért mint vendégmuzsikus énekelhet náluk Jim is a Lord 13-ból. Legalábbis ez hallatszik ki a Stab Me és a Same Mistakes darabokból. A Stab Me-hez azért hozzátenném, hogy nagyon nagy hangulatú nóta. Countrysan kezdődik, majd átmegy igazi rohadék sörvedelő, ökölrázós Country/Sludge-ba.

Aztán van itt karneváli hangulattal egy D N'B nevű szám is, ami nem egy morcos darab, viszont rengeteg pálinka elfogyhat a hangulata miatt. Az utolsó, a Space Loop 430 egy vérbeli Space/Doom tétel. Hat percig tart az egész repülés a pszichedélia egén, utána pár másodperc csend után hallhattok egy hidden track-et, ami kutya jó.

A végére hagytam a Planet of Zeust, ami a kedvencem. Erről nem mondok semmit, elég legyen annyi, hogy ŰBERFASZA!

A Planet of Zeusnak az Eleven The Hard Way a bemutatkozó albuma, de ezek után kötelező előjönniük legalább még egy ilyen jó minőségűvel.

 Get Stoned! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr551373873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jószívvel 2009.09.10. 21:22:36

nagyon jó lemez, emlékszem, mikor kiposztoltam, akkor halt meg a shareonall :D

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.09.10. 23:34:23

Ezt én is ki akartam rakni bazzeg.Fasza zene és egy jó hang!

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.09.13. 12:33:50

@Nicodamien: Psszt! Vigyázz! Figyelnek.

üdv: rosszmájjal
süti beállítások módosítása