Default style- Alternative style

Árvízvédelem, hömpölygő riffek ellenében (Kötelező)

Floodgate - Penalty

 (1996)

 

 

 

Southern, sludge, stoner/doom metal alapmű, A Down és a C.O.C. nyomvonalán délről, New Orleans környékéről. Az itt írt ismertetőből szinte mindent megtudhattok, annyival egészíteném ki, hogy az ének (mindenki énekel a bandában) és a vokálok gyönyörűen - máshol nem hallható módon - vannak kidolgozva és előadva. A pletykák szerint Kyle Thomas ('fő' ének) még Anselmo bá't is tanította énekelni. Akit eddig véletlen elkerült az klikk a borítóra, mert tényleg alapmű, ne maradjon ki belőle, tényleg kevesebbnek érezheti magát az, aki szereti ezt a stylust és ez az album nincs meg neki, ill. még csak nem is hallotta. ...és ez csak mikor derül ki a számára? ha már meghallgatta, tehát letöltés! nagyon nagy!

get stoned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

Ja, még valami! Ez a Floodgate nem az a Floodgate, amelyiket kapásból megtalálni a neten és lemezeket adnak ki mostanság.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr921305828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chino the Hero 2009.08.15. 12:47:26

Így van, tényleg létezik egy másik Floodgate nevű csapat is.Méghozzá egy keresztény rockbanda nyúlta le ezt a nevet.
süti beállítások módosítása