Default style- Alternative style

Lassan leszáll az éjj...

Ilyen kedvem van...

Másfél hét múlva jelentkezem.

Solitude Aeturnus

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr651303839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.08.11. 23:03:43

Ezek is nagy zenét csináltak régen,most meg úgy tudom a Candlemass-nál van a régi énekesük.

stnksrbtks 2009.08.12. 06:22:22

meg mindig benn van elvileg az arc, jatszanak is romaniaban valami fesztivalon hamarosan. egyebkent van egy rahedli jo szam ezen a lemezen is.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.08.12. 06:36:25

Szerintem ez hatalmas story:
Van ez a nagyképű Messiah Marcolin nevű, állítólag jóhangú srác, aki a Candlemass zseniálisabb lemezein énekelt. Szóval kult lett a csávó, aztán sokáig csend volt, majd 2005-ben végre kiadtak egy visszatérő albumot vele. Megvolt az öröm, a hejehuja.
Elkezdték csinálni a King... albumot és befejezték, már csak az ének hiányzott. Marcolint nem tudták utolérni; egyszercsak üzenetet küldött, hogy majd akkor lessz felénekelve, amikor ő akarja, hiszen annyira jó énekes, hogy más nem énekelheti fel. Ment a huzavona egy évig. A banda megunta és felkérte Robert Lowe-t, aki kb. 1 hónap alatt felénekelte, persze jobban, mint ez az egogép.
süti beállítások módosítása