Default style- Alternative style

Háromerő

FatsO Jetson - Power Of Three

 

 

Egy régi-régi - 1997-es - klasszikus, ismerkedőknek, egy messzi-messzi galaxisból, Palm Desert-ből.

A helyre (Palm Desert) oly jellemző mindenki mindegykivel hozzáállás miatt ajánlom, hogy olvassátok el a wiki-n, hogy éppen ki, mikor, kivel, hol.

Az album egyébként nagyon változatos, színes, ezért szeretem. Szintén a Fu Manchus (surfös) lazaságú rock ez, de némiképp elborultabb.

Get Stoned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

Ízelítő az albumról (Live):

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr271284463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.08.03. 09:02:06

várom blogtársaim lelkesedését!

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.08.03. 16:31:33

Azthiszem ezt a csapatot illik ismerni ha stonerről van szó,úgyhogy szégyen de van mit pótolnom.Úgy tudom Yawning man tagok csinálják,de köze van a Fu Manchu-hoz,Brant Bjork-höz,meg az Orchesta Del Desierto-hoz is."Mindegyki mindenkivel",meg aztán a borító is totál gatyarotty,szóval én má töltöm is le.Thanx

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.08.04. 21:43:11

Bazzeg ez nagyon nagy zene,megérte megismernem,disszonáns,de mégis emlékezetes dolgok vannak rajta.Fu Manchu-nál százszor jobban bejön,pedig az sem szar.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.08.08. 23:26:09

Tényleg!Most jut eszembe,hogy Mario Lalli(Fatso J.) neve ott díszeleg az Orchesta-ás posztomnál.Kiesett az agyamból,bár ez nem újdonság.
süti beállítások módosítása