Default style- Alternative style

Komolyan?

Queens Of The Foo Zeppelin Supagroop

 

 

 

FlyingDutchman hívta fel figyelmünket (köszönjük) a következőkre:

A pletykák beigazolódtak: Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana) Josh Homme (Queens Of The Stone Age, Kyuss stb.) John Paul Johnes (Led Zeppelin) jelenleg zenéket rögzítenek közösen egy Los Angeles-i stúdióban.(chartattack.com nyomán)

És, hogy ez miért is jó Nekünk? Kétharmadrészt ezért:

 

 

 

Na, hogy kell dobolni?

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr921246562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chino the Hero 2009.07.15. 16:08:12

Hú, erre a kooperációra én is felettébb kíváncsi vagyok! Mindegyik bandát nagyon szeretem, úgyh. ebből már szar nem sülhet ki.

Zsenja 2009.07.20. 21:44:32

Szerintem ez nem valami szupergrup, hanem az új QOTSA lesz. Köztudott hogy - lemezen - náluk mindig egy valag vendégzenész nyomul.
süti beállítások módosítása