Default style- Alternative style

"Kurvára nem érdekel, merre repül a sas !"

 Nézzétek át jól a szereplőket:

 Dickie Moist   - Vocal

 Jeff Pinkus     - Guitar

 Stephen Haas - Guitar

 Nick Oliveri     - Bass

 Ian Burrowes  - Drums

 Igen jól látjátok, Olivér bácsi is zenél a lemezen, sőt Pinkus apó is itt nyomja a Butthole Surfers-ből, igaz itt a gitárt teszi tönkre. Hogy még egy embert említsek a névsorból : Dickie Moist, vagy ahogy másként híjják : Michael Melchiondo Jr. alias Dean Ween a Ween-ből. Basszus ennek a faszinak annyi neve van, hogy ... csak na, szóval sok.

 Eddig négy lemezük jelent meg, I. II. III. IV. Igazi kreatív bajnokok. Most, hogy hallottam nemcsak ezt az albumot (IV.), hanem a harmadikat is, sejtem, hogy az előző kettő is hasonló. Elsőször lelkesedtem az albumért, aztán alábhagyott a kedvem.

 A Moistboyz negyedik anyaga nem rengeti meg Stonerlandot, de még csak a rock világában sem hagy maradandót. A lemezen ugyan van pörgős punkzene, laza rock, feszes stoner, szóval minden, ami egy jó lemezhez kell, de... Unalmas, egysíkú.

 Kizárólag, csak a zenészek múltja miatt ajánlom őket, bár szerintem itt pont alkotói válságban voltak és a legelső szám végett. Az viszont ki-be-baszott jó! Ilyenből kellett volna még nyolc és az év albumát adták volna ki 2005-ben.

 Ne aggódjatok, legközelebb finomságot rakok az asztalra. (Körmös Pacalt Gombával)

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr921218897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása