Default style- Alternative style

Tankolás.

 Tank 86 a banda neve és hollandok. Ennyi, nem több, amit tudok róluk. Még ide lehetne biggyeszteni, hogy volt egy demojuk 2005-ben Ariba címmel, meg ez a 2008-as Behold nagylemez. A zenéjük Monkey3 és Karma To Burn keverék, csipetnyi doommal. Talán ők lehetnek majd akik betölthetik a Karma által hagyott űrt. A K.T.B. után  próbálkoztak még a tagok (Treasure Cat stb), de már fele annyira sem érdekfeszítő volt az eredmény, mint elötte. A Tank 86 még most nem annyira erős, mint az elöbb említett csapatok, de ha így haladnak, akkor lesz mit keresniük az instrumentális stonerkedők között.

 Hallgassátok kritikusan, mert az mindíg jót tesz egy fiatal zenekarnak. Ha valaki ezek után kiváncs az Ariba demóra jelezze, kommentbe felküldöm.

Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr111121538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wovbagger 2009.05.14. 17:44:50

a megjelenés idején rövid időre belehabarodtam ebbe a lemezbe. asszem, túl nagy elvárásokkal közelítettem feléje, így viszonylag hamar elmúlt. ezért nem is posztoltam minálunk.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.05.15. 08:36:31

Várd ki a végét! Vagy feloszlanak, vagy kijönnek egy baromi jó anyaggal, három év múlva.

wovbagger 2009.05.18. 12:54:11

várom én nico, nincs még lejátszva velük kapcsolatban semmi. úgy értem, ha valakiben, bennük ott van a potenciális nagy durranás.
süti beállítások módosítása