Default style- Alternative style

Páritájm, jeeeee!

Hulk - Party Time

 

 

 

Bocs, Nico, hogy ezt is elhappolom, főleg, hogy ezt is Te adtad, de rohadt nagy album, muszáj vagyok azonnal kitenni, Mindenkinek.

Imádom az ehhez hasonló albumokat, egyszerűen minden van rajta, rohadt változatos. Country - egy szál gitáros+ének, rock, csipetnyi glammel, dusk 'till dawn féle csotányok meszkalinos sivatag gitározás, old school rákenró, taps, orgona, fuzz, női ének, stone, jam, dzsem, íz és lekvár. Minden. Kb. ilyesmi zenével kibékültem  volna a 'God Says No' után, persze arra a stílusra ráformálva. Belekövült a lejátszómba. Azonnal szedjétek rokkfejüek.

Get Stoned!

A felbontás kicsit gyenge, de ha megkérítek mester prof. adj. doc. nemtombaje-t biztosan küld egy linket 320 kbps elérhetőséghez.(kommentben már ott is van, meg a képre is átjavítottam)

 stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr321121869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.05.14. 18:40:19

@nico: ha nem sietsz lehet, hogy a maradék 5 albumot is posztolom, mer' a OtDL nagyon bejövős!

nemtombaje 2009.05.15. 14:25:25

Itt egy 91 megás link.Az ide betett link se jó nálam amúgy.
www.mediafire.com/download.php?tk2tyzmoznd
süti beállítások módosítása