Default style- Alternative style

Komondor kommandó

 Bőkezű Mária már szerepelt itt nálunk Chino jóvoltából. Már akkor eldöntöttem, hogy szerepelni fog az első albumuk is, a Commando Of The New York.

 Van itt is kérem minden, mint a bucsuban. Húzós dalok (Big Shiny Limo, DumDum Bullet), lassabb örlések (All Good Things, Bridge Out Of Time), hatvanas éveket idéző Rock zene (Soulflight), még instru is (Ashram Of The Absolute)

 Egy szó, mint száz első lemezükkel is nagyot, változatosat alkottak a svéd srácok. Hallgassátok a Generous Maria elsőjét, hej!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr781093945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.05.06. 11:31:52

Te, figyuzzá má Commodore! A borítóra az van írva, hogy Command Of The New Rock. Mit kommandírozol Te New Yorkban, Schwarzenegger, mi?

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.05.06. 11:43:24

Majd jól bevisz az FBI, ha rákeresnek a ki is kommandózik New Yorkban, azt leshetsz. úgyis itt vannak az FBI szakértők szakmai tapasztalataikat átadni az etnikai feszültségek és gyilkosságok kapcsán a magyar kollégáknak.
süti beállítások módosítása