Default style- Alternative style

Kóbboly és az idegen mégsem Bud Spencer. Na, mi az?

Cowboys & Aliens - L<3ve, $ex, Vo))))))lume (2002)

Sokminden, amit tudni kell a Stoner Rock ról

 

 

 

Hát, a borító nem túl szar, de valahogy mégsem az igazi. Olyan Commodore 64 strippokeres. Biztos direkt. Direktben költségkímélő. Stoner. Stonerrock

Viszont a zene! Héjjj! Nem momdom, inkább nem mondom, hogy hű de eredeti, mert nem az, sztenderd. Nem kell figyelni, hogy "hú ez ám a fikcsi, getz, óh", ellenben lehet gondolkodás nélkül zuzzzznííí. Azt meg felénk szeretik, ugyihh. Stoner.

Oly kevésszer hallható kolomppal nyit az album és a Yeah szóval. Igen ökölrázós, bológatós. Stoner. Stonerrock. Sztán Át ov Koncsrol. Mintha másik énekes lenne, a zene meg ne is tagadjuk olyan Kyuss-os, tehát jó. Van még itt egy szintén imádott ZZ top kávör - valami hmcsről, aki nagyon kicsípve lúkolja a lávot és a szélesterpeszesmotoroscsizmástöklóbálóstotyorgósporrugós, amit úgy szeretünk nyáron. Egyik kedvencem a 6-os hájlee óverrétid. Szerintem itt a leg kóbbolyosabbélienesebb a banda. Stoner, Stonerrock.

Rövidbeszabva kb.ennyi. Stoner, stonerrock, stonerrock. Közben próbálom optimalizálni az oldalunkat a keresők számára, úgyanis az oldalunkon legtöbbet szereplő szó (le se merem már betüvel írni) az: 1! (nem, a PINA nem nyert, télleg).

Szóval: stoner, stonerrock, stoner rock, doom, doommetal, stonermetal, metal

 

Get Stoned, stoned, stoner, stonerrock, stoner rock

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr831038381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.04.01. 22:18:24

Hát Rico,szétröhögtem az agyam ezen az ajánlón.(kurvajó)
Csak így tovább!

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.04.02. 14:58:19

Köszi. Főállású szórakoztató a végzettségem.
süti beállítások módosítása