Default style- Alternative style

Szolgálati közlemény!

Cheeto a http://sludgeswamp.blogspot.com/ -ról megkeresett és jelezte, hogy marhára nincs jól, hogy egy csomó zenét az Ő oldaláról nyomunk, mert saját szervere van és foglaljuk a sávszélességet. Szerinte (ezt tudva szerintem is) jobb lenne, ha máshova töltenénk fel a zenét és azt linkelnénk be. Tudom, hogy kényelmesebb máshova linkelni, meg sokkal gyorsabb is, mint töltögetni, de arra kérlek Benneteket, hogy visszamenőleg is, töröljük ki a sludgeswampos linkeket és rakjuk fel máshova az albumot, még akkor is, ha visszaesik a nézettségünk, amiatt, hogy nem posztolunk sűrűbben, mert lassú a netünk. Szerintem a jövőben más blogokról is kerüljük a "lelinkelést", ne öregbítsük a világban Rólunk kialakult nem túl pozitív képet!

Cheeto továbbá javasolta, hogy írhatnánk néha angolul is és egyébként "get stoned, keep rockin'".

Köszi

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr131010405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.03.18. 19:26:06

Hát ezt nem értem.Honnét értesül róla valaki,hogy az ő linkjét használtad?Meg egyáltalán milyen sávszélességet?
Bárlehet,hogy csak én vagyok ehhez tájékozatlan.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.03.18. 20:23:36

Onnan, hogy a sludge-os linkek végére oda van irva, hogy sludgeswamp.rar. A sávszélességről nem tudok, de a lényeg , hogy maradjon a barátság.
süti beállítások módosítása