Default style- Alternative style

Kis tegnap esti rakenroll: The Joystix,Holy Shit! - Fészek Klub

A Fészek pici,de hangulatos hely,mégha a kiszolgálás az italpultnál hagy is kívánnivalót maga után.A pultos csaj ugyanis úgy áll ott fapofával,úgy csinál,mint aki szívességet tesz (Nico pont ezen volt kiakadva,miután piát rendelt).Na de lépjünk túl a kellemetlen benyomásokon,mostantól a zenén lesz a hangsúly.

A Stonerrockblog stábjának négyharmada tiszteletét tette a tegnapi mulatságon,amelyen két vérbeli rock 'n' roll banda lépett fel.Mindkettőnek kisujjában van a műfaj.Az esztergomi illetőségű Holy Shit! kezdte izzítani a hangulatot,ami már az első nótánál tetőfokára hágott (legalábbis nálunk).A srácok egyszerű punk 'n' roll-ban utaznak,amely a Neurotic Outsiders-szel,Turbonegro-val,Crease-zel és a Wildhearts-cal egyaránt rokonítható.Világmegváltást senki ne keressen,helyette vannak pofás,tökös dalok,mindenféle fölösleges sallangtól mentesen.A fiúk már túl vannak első EP-jük megjelenésén,aki még nem hallotta,az pótolja a mulasztást!Innen a blogról is le lehet szedni.El is játszottak róla minden számot,a Supernova Sucker-t,a Times Fade Away-t,a RNR Killer-t és egyetlen magyar nyelvű dalukat,a Peepshow-t.A végére két feldolgozást tartogattak: egy Backyard Babies-t és egy Misfits-et (Attitude,amelyet a Guns N' Roses is feldolgozott).

Kis szünet után színpadra lépett a Joystix.Ekkorra már megszaporodott a közönség a parányi klubban.Szöszöéknek azonban nem volt szerencséje,mivel már a második nótánál elszállt a cucc,ami a gityó elnémulását jelentette.Így néhány perces átszerelési szünet következett és utána már szerencsére rendben lezavarták a koncertet a Joystickek.Sorra nyomták vidám,bulizós glam/sleaze/punk 'n' roll dalaikat,amelyekre nem lehetett mást tenni,mint önfeledten tombolni néhány ital mellett.Nem kis meglepetésre egy Rolling Stones örökzöldet (Jumpin' Jack Flash) is beillesztettek programjukba. (Úgy tűnt,mintha Stones nap lenne: Szöszö Rolling pólót viselt,a szünetben és a koncert után pedig szintén Jaggeréket élvezhettük,merthogy pont tőlük ment egy koncert dvd).Szöszö átkötő szövegei is megtették hatásukat,valamint dícsért minket,hogy milyen fantasztikus közönség vagyunk.A csajok is extázisban voltak,egyfolytában a Banana Bar-t követelték.Megkapták a ráadásban.Kb. negyed 12-kor véget is ért a koncert.

Ez az este a rock 'n' roll-ról szólt.Laza,görcsmentes,felszabadult műsort játszott mindkét fellépő.A jó hangulat mindvégig garantált volt.Erre a pár órára az ember elfelejthette minden hétköznapi nyűgjét.Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr871003660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.03.18. 11:28:34

Egyetértek Chino barátommal. Fasza vót. Több ilyen buli kéne.
süti beállítások módosítása