Default style- Alternative style

Grope - If You Were My Dog... (2002)

 Az új Sparzanza miatti dühömben (ne haragudjatok, de nem tudom magam túltenni rajta), meghallgattam a már feloszlott Grope 2002-es albumát. Nagyon kellemes. Gyakorlatilag egy könnyed keveréke a stonernek, a metalnak és a '70-es évek psychadelikus rockzenéjének. Első hallásra ez kicsit furcsának hangzik, de higyjétek el, hallgatható jóféle muzsika kerekedik ki az egészből.

 A dán banda alapítói közt felbukkan az a Tue Madsen, aki onnan lehet ismerős, hogy producere volt egy-két ismertebb albumnak. Ektomorf, Haunted, hogy csak kettőt említsek. Az 1994-ben létrejött csapat eleinte "groovy-thrash metalt" nyomtak, majd egy énekesváltás után elkezdték azt a fajta dolgot művelni, amit itt hallani.

 Eléggé kellemes hallgatnivaló. Van itt minden kemény tempók, hammond, női vokál, lazább southern-es dalok. Jól szól, igényes a bórító és nagyon ötletes. A számok változatosan vannak felpakolva. Hibának talán azt tudnám említeni, hogy nem eléggé koszos, erőteljes az egész, de ha ezen túlteszed magad, nem fog csalódást okozni.

Get Stoned!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr61983636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2009.03.05. 20:38:48

Most már egyre inkább kíváncsi vagyok arra a bizonyos új Sparzanza lemezre : )

A Grope meg ügyesen nyomja, a hammond-témák nagyon a helyükön vannak.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.03.05. 21:08:44

A negatív reklám is reklám.
Egészségedre!!!

süti beállítások módosítása