Default style- Alternative style

Főnökék

Honcho - Sun Session

  

 

A borítóról egy időgép néz velünk tyúk- és farkasszemet. Sajnos a rövid szabadidőmben nem sikerült kielégítően utánnanéznem a bandának, az biztos, hogy norvégok, az is biztos, hogy van pár lemezük, szeretik a csajokat, a zenét. Az is biztos, hogy vérükben van a déli muzsika éppen ezért raktam fel ezt az EP-t, látván milyen fanatikus Clutch-clutch klán (ez durva, mert akkor kitörlöm?) alakult itt meg pár nap alatt. A néha ici-picit Spiritual Beggars íz ad némi gyanúra okot, hogy mégiscsak északi bandát hallgatunk, de ha nem mondom észre se veszed, azt mondod Louisiana.

A myspace-t(honchoband) hallgatva, van ennél jobb anyaguk is, de ez se crap. Apropó, szívesen töltenék még Honcho-t ha valakinek van ilyen, köszi.

"Get in that fuckin' car and get back to 70's", mondhatnám, de ez modernebb zene.

Get stoned!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr77966032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.02.26. 22:48:07

Csá Rico!
Itt a Honcho "Corporate rockja":
www.mediafire.com/?dj9wt33dzsg
Itt pedig a "Burning in water,drowning in fire":
www.badongo.com/file/9536200
Jó étvágyat hozzá!
Get stoned!
süti beállítások módosítása