Default style- Alternative style

az információkról

A Gas Giant feloszlott! Halálhírét a StonerRock.com is közli, ami nekünk a Biblia, ugye! A Nagy Dudákban nem írnak róluk, ott ne keressétek! Egyébként is az OSC honlapján a tagok úgy vannak feltüntetve, hogy előző zenekar: GG. Ja, a nekrológ: www.stonerrock.com/news/news.asp?NewsID=5921 Itt arról van szó, hogy újrakezdték, de mégsem volt az igazi, úgyhogy a stonerszívekben lüktet zenéjük tovább. Dánok voltak. Az OSC sem pánamerikai, hanem Dán/Amerikai.

Ui: azért rakom ezt ide, mert a kommentekben eltűnik, felülíródik az információ két perc alatt, ha valaki leírja az érzelmeit, miszerint "...tényleg? ...de kár! ...szeretem/nem szeretem..." stb. tehát mindenkinek javaslom, hogy a kommentek maradjanak a haverkodásra, érzelmekre, míg az információval bíró mondanivalót inkább ide tegyük, mert egyébként elveszhet. (legalább is én nem mindig megyek be a kommentek legmélyére.)

 
 
 

Beszartok? Befogtok! Most kerestem rá Google-ban a Bob Sledge-re és mit gondoltok az első találat, ami tényleg a zenekarral foglalkozik (3. a Google-ban) mi volt? IGEN! stoner.blog.hu!!! Yeah, yeah, yeah!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr4908011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.28. 14:19:07

Ricsiapu!
Hiányolod a doomot egy stoner oldalról?
Megkapod!

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.28. 14:21:01

Melegség önti el a szívem, hogy itt tartunk.
...és ez most nem haverkodás!
süti beállítások módosítása