Default style- Alternative style

Fehér sárkány, gorilla arc, GORILLA MONSZUN

Először is bocs, most nem zenéről lesz szó (lehet, hogy ki is kapok a bro-któl, teljesen jogosan), de oldalt nem fért volna el a mondandóm, mellyel amúgy is alapos műveltségeteket szeretném mélyíteni.

Először is a Gorilla Monsoon nem egy német majomfajta, hanem egy kis huncutkodás.

Tehát a teendők szép sorjában: 1. akik igazán alaposak a romantikus légyott előtt leborotválják a fanszőrüket, melyet eltesznek egy zacskóba. 2. miközben szerelmed orálisan kényeztet, a végső nagy pillanatban told be a péniszed a torkába, ameddig csak lehet. 3. csikizd meg, vagy más módon nevettesd meg, a nagy pillanatban (mond el, hogy mire készülsz, valószínűleg vonyítani fog). Ha mindent jól csináltál a cucc az orrán fog kifröccsenni, mint egy sárkánynak => white dragon. 4. akik alaposak, azok kiveszik a levágott fanszőrüket a zacskóból, spontánok tépnek egy marékkal, és szépen megszórják vele imádottjuk ragacsos arcát és felkiálltanak: Gorilla Monszun.

A gorilla face kb. ugyan ez, csak unalmasban, ki kell hagyni (de minek?) a fehér sárkányos cirkulácót.

Ajánlom a közelgő Valentin napra, tiszta szerelmetek kölcsönös igazolására, kapcsolatotok elmélyítésére. Ja, és a lenyelt spermától nő a csajok melle!

 RRR .~ RRR

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr31904373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.26. 19:12:36

Ez jóóó!! Nincs nap, hogy ne tanulnék valami újat, haha

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.27. 11:37:07

Hát ez elég meredek, ha fiatalabb koromban ezt tudom, megpróbálkoztam volna vele.
Azt viszont szivesen megtudnám, Ricsiapu honnan tud ilyen mókákról?
Mi az, amit én nem tudok?

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.28. 11:55:46

Én csak a fehér sárkányig jutottam, de annyira meg- ijedtem, hogy jaj sárkány, hogy megfeledkeztem a szőrdobálásról. Egyébként amiről nem tudsz az nem mindig titok, pl. a témáról itt is olvashatsz: www.urbandictionary.com/define.php?term=gorilla+monsoon
süti beállítások módosítása