Default style- Alternative style

Bob Sledge - Do Not Run We Are Your Friends (EP)

Nálunk még ismeretlen a Bob Sledge nevű Ausztrál stoner zenekar, de eljön az ő idejük is, ha végre összekapják magukat. Mindezt azért mondom, mert 2004-ben adták ki az első és utolsó full lemezüket. Bár '99-ben side-projectnek indult banda 2000-ben kiadta a "nefussbarátaidvagyunk" EP-t és utána még jelentkeztek egy single-vel és még egy csodálatos EP-vel. A nagylemez óta csak koncerteken és fesztiválokon hallatják hangukat. Kár lenne értük.                                                                         A "nefuss..." nyolc tételből áll és végig érezni rajta, hogy a srácok Kyuss, Crowbar és QOTSA hízókúrán  vannak. Néha-néha előbújik egy kis Soundgarden (Dog Bite Me), csordavokál (Powerlunch With Satan) vagy valami dirty rock'n'roll téma (Toad In A Hole). A kedvencem viszont az utolsó instrumentális szerzemény (Beef Truck). Ennél a számnál felvettem a bézbólsatyit, azt hittem egy Petterbilt volánjánál ülök. Remélem megszerzem hamarosan a 2004-es Descendants Of A Monkey God (szép cím) lemezüket és írhatok róla Nektek. 

Get Stoned!!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr14867765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.09. 22:31:00

Ausztrál sztón'? Csemegének tűnik, irány a mediafire :)

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.10. 20:41:16

Állítólag Ausztráliában is pezseg a Stoner élet, sőt a Clutch DVD ottani koncertekből lett összeállítva.Kiváncsi vagyok, hogy jön be neked.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.11. 19:03:35

Talán azért, mert ott a sivatag, és az erősen inspirálja az ausztrál zenésztársadalmat :)

Chino the Hero 2009.01.13. 21:51:08

Bizony,a kenguruk földjén is akadnak jó kis stonernek nevezhető bandák,elég csak a Wolfmother-re vagy az Ahkmed-re gondolni.Ez a Bob Sledge is ígéretes.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.14. 22:26:40

Az Ahkmed is jó múzsika. Értékelem nagyon.
Lehet, hogy a temérdek eukaliptusz az oka. Az legális és a koalák is attól tépnek be. Koala-rock!!!
süti beállítások módosítása