Default style- Alternative style

"A Vendég Posztol"

 

 

 Iszonyat meleg van odakünn. Már-már amolyan Palm Desert magyar módra. Erre a nagy melegre csak 'pár dolgot tudnék javasolni, éspedig a savanykás hosszúlépést (rizlingből), egy kis Unicumot deresedő pohárban, és esetleg, de nem utolsó sorban, valamilyen fagyos zenét. Legyen mongyuk YOB. Olvassátok Aiwas, az Urania mindenesének ajánlóját és borzongjatok.

"Soha ilyen súlyos fekete fellegek nem nehezedtek még e világra.A visszafojtott Isteni harag sötétsége szakad ránk,és szívünkben égő gyűlölettel üvöltünk,maró füst égeti szemeinket,világvégéért imádkozó himnuszok zengnek elménkben,és visszhangozzák bennünk a végtelen mélységű űr mindent elsöprő káoszát.

   Hullámokban bugyog fel a keserű őrület,amit visszafojtani már nem lehet többé,elszabadul és elsöpör mindent kint és bent.Az idők végének kétségbeesése ez,súlya elviselhetetlen.

 

   Gigantikus erők lassúsága morajlik végig minden idegszálon,egy pillanatra minden elcsendesedik…,de ez a csend nem a békéé.Ez vihar előtti csend,apokaliptikus háborút megelőző visszafogottság,az elmúlás és szenvedés elfogadása a harc előtt.De az igazi háború,az őrült háború,mélyen bent az elmében tombol.Kint elpusztulhat minden,semmibe veszhet,de az elme sötétsége végtelen siralomvölgy.Megadja magát,és befelé ordít és sikolt,tépi,marcangolja magát,lassan-lassan,minden érzetet elnyújtva,kiismerve.Lassan lehántja magáról a kínokat,elpusztítja magát hogy újjászülethessen a belső pokolból.

 

  És a belső poklokból ébredők közöttünk járnak,figyelnek minket láthatatlanul,undorral és gyűlölettel.Türelmetlenül várva pusztulásunkat,hogy megnyugodhassanak a végső békében végre.Könnyeikben a magány minden szépsége és fájdalma együtt ég.Egyedül járják az éjt és a benső utakat,hosszan elnyújtott személyes gyászmenetben.Hangjuk a felfoghatatlan messzeségből verődik vissza,amikor egyesülnek végzetükkel,és a mindenséggel."

 

 Nézzétek meg a kommenteket, ha meg akarjátok hallgatni ezek után.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr53052435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wovbagger 2011.07.10. 13:47:51

Már a saját oldalunkon is megkaptam, hogy helyesírás-fasiszta vagyok, de akkor is: a földrajzi neveket illendő helyesen írni (ma már Google koma segítségével ez nem lehet probléma), főleg ha az ember rajongva említi. Tehát a kaliforniai Riverside megyében található kisváros neve helyesen leírva: Palm Desert.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2011.07.10. 17:03:21

@wovbagger: Teljesen igazad van! Ezért jössz egy sörrel :)

wovbagger 2011.07.12. 12:22:10

jöttem én, tegnap este jöttem én (hú, de sokan voltak, basszus...)!

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2011.07.12. 12:27:44

Aiwass : Ha véletlenül találnál megfelelő énekest Urániádhoz, akkor a szövegeket mindenképpen te add a kezébe. Már az ajánlód felénél érzi az olvasó, hogy ezt a zenét meg kell hallgatni. Én szívem szerint szavaznék neked egy admint, bár az neked valszeg nagyobb vesződéssel járna, mint vendégként írni.

Aiwass 2011.07.13. 11:26:30

@joshibarat: Írogattam szövegeket az újabb cuccokhoz,de az énekesek saját szöveget akarnak írni,aztán megkapják a zenét és meghátrálnak.Mondván hogy túl összetett a zene,túl egyedi,és nem akarnak elvenni belőle,ha már hozzátenni nem tudnak,na most erre mit lehet mondani?
süti beállítások módosítása