Default style- Alternative style

Big Scenic Nowhere - The Waydown (Single)

 

Van egy igazi Desert Rock supergroup, a Big Scenic Nowhere. Fu Manchu, Mos Generator és Yawning Man tagokból áll. A neveket mindenki megtalálhatja a neten. Zenéjükben főleg a Yawnin Man érezhető, de nem teljesen ugyanaz, hiszen akkor nem lenne értelme ezt csinálniuk. Van benne némi pszihedélia, némi desert Rock és egy csepp progresszivitás. 2024 februárjában jönnek ki a harmadik albumukkal a Heavy Spych Sounds-nál.

Megmondom őszintén az előző cuccaikat az első belefülelés után simán otthagytam, mert öncélú művészkedésnek találtam, amiben semmi dög nincs. Most azonban ez után a dal után már sokkal jobban várom a februárt. Olyan ez, mint egy szar másnaposság után megeszel egy tál meleg húslevest és visszatér beléd az élet! A BSN pont ilyen, végre vér került a pucájukba. Remélem benne is marad! AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr1418265529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása