Default style- Alternative style

Occult witches - Mastermind

Tudom, tudom! Nagyon sok az elmaradásom. Nem is mentegetőzök, de vannak bizonyos tények. Rengeteg anyag jelenik meg. Rengeteg jó anyag! Ráadásul ezeket többször is meg kell hallgatni és a nap csak 24 órából áll, amit ennyi idősen be is kell osztani. Zenehallgatá terén viszont elég nehéz ezt beosztani. Itt van például az új Occult Witches, amit nem lehet elégszer meghallgatni!

 A kanadai zenekar nincs egy éve, hogy kijött az Occult Witches albummal és máris itt a legújabb, a Mastermind! Meg kell mondanom, hogy a 2022-es album elment mellettem. Egy tök átlagos blues/rock album volt, annak ellenére, hogy a zenei sajtó elég jó kritikákkal illette. Csak ezért voltam vele úgy, hogy teszek a Mastermind-al egy kisérletet.

 

A Mastermind nem szakított az eredeti vonallal, most is maradtak a blues/rock stílusnál, azonban...Azonban most nagyon kerek és markáns dalokat írtak! Kimutatták a foguk fehérjét! Hangzás terén is sokat fejlődtek. A csaj hangja most fogott meg igazán, mert egy kicsit jobban előre tették és nem veszik el a hangszerek háta mögött. Egy kicsit rekedtes, de rendkívül érzelem dús. Itt végre lehet érezni, hogy nem azért énekel, hogy megmutassa, hogy mennyire jó is ő. Egyszerűen csak él a dallal úgy, ahogy a gitár festi ki a képet és úgy, ahogy a vázat adja a basszus, dob kombó! Érdekes dolg, hogy nincs ének a refréneknél, hanem a gitárjáték dísziti ki ezeket a részeket. Ráadásul neoklasszikus, dallamoakt hoznak vele. 

 Egyszerűen jó lett a Mastermind, Jól szól, a dallamokt fülbemászóak és egész egyszerűen beleragad a médialejátszóban! AMEN!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr8118213753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása