Default style- Alternative style

Kind - Close Encounters

 

A Riple Music kiadónál jelenik meg az új KInd lemez, a Close Encounters. A 2020-as Mental Nudge után most ez az új augusztus közepén fog megjelenni. A kiadó honlapján az áll, hogy "Heavy Rock", ami nagyjából közel áll a valósághoz. A supergroup (Elder, Rozamov, Black Pyramid, Sasquatch, Roadsaw tagok) tényleg egy erőteljes rock zenét játszik, azonban rengeteg a grunge elem benne. Néha az az érzésem, hogy egy mélyebb hangzású Alice In Chains albumot hallgatok.

A dalok hosszúsága elég vegyes. Van amelyik 7 percnél is több, de vannak három perc körüliek. Az album egésze mégis hosszúnak és egy idő után laposnak tűnik, mivel se az énekdallamok, se a zenei megoldások nem mutatnak változatosságot. Craig Riggs hangja is inkább a Sasquatch és a Roadsaw zenéjéhez illik, itt egy kicsit "tájidegen". Egyébként a zenészek teszik a dolgukat, ahogy az elvárható, de semmi egyébb. 

 

Mindezt annak a tudatában mondom, hogy tudom, a Close Encounters egy nagyon jó album és szinte beleköthetetlen. Szinte. AMEN!

 https://www.facebook.com/KINDtheband

https://www.facebook.com/purplesagepr

https://www.facebook.com/theripplemusic/

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr7118179559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása