Default style- Alternative style

Acid King - Beyond Vision (2023)

 

Hogy is lehetne beszélni egy legendáról, annak is egy rég óta várt új anyagáról! Legutolsó studióalbum 2015-ben jelent meg Middle of Nowhere, Center of Everywhere címmel. Tegye minden Acid King rajongó a kezét a szívére, felejthető cucc volt! Igaz nincs olyan zenekar, akik mindig 100% teljesítménnyel dolgozik. Úgy hogy spongyát rá.

 

Most azonban itt az új lemez, a Beyond Vision, ami a Blues Funeral Recordings-nál jelenik meg. És hogy milyen lett? Feleslegesen hosszú és felemás. A dalok fele elmegy egy bevezetó zajjal, introval, miegyébbel. Sőt van olyan is, amikoe csak kitartott gitárzaj van. Azonban, amikor megszólal a zene, akkor viszont leszakítja a fejed, visszatér minden a rendes kerékvágásba. Ha azzal szerettek volna bűvészkedni, hogy megteremtsenek valamiféle kontrasztot a dalokon belül ezzel a kettőséggel, akkor szerintem ezt most nem tudták meglépni. 

 

Az rendben van, hogy változik egy zenekar, mert annak úgy kell lenni. De itt a változás nem hozott újabb dalokat, csak olyan dalvázlatokat, amit összeraktak a studióban. Véleményem szerint ebben az esetben is jobb lett volna egy EP, mint egy nagylemez. Gondosan kiválogatott számokkal, minden féle cicó nékül. Lori S. ezt most nem tudta kellően produkálni, de mindenképpen jobb lemez ez, mint a Middle...AMEN!

https://www.facebook.com/bluesfuneral/

https://www.facebook.com/AcidkingSF/

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr4218071876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása