Default style- Alternative style

Dual Fighter - Mean Machines

 Bevallom őszintén hetek óta tologatom, halogatom ezt a kis lemezinfót, van már vagy három hete is hogy meghallgattam ezt a remek kis anyagot. Már első hallásra magával ragadott ez a dallamos, hard-rockos, stoner-rockos lemez. A banda, a Dual Fighter egy duó Indianapolisból, az USA-ból. Ahogy néztem ez a bemutatkozó anyaguk, legalább is mást nem találtam tőlük.

  

Kellemes meglepetést okozott a zene maga már első hallásra is, mely könnyű, lendületes, szinte már slágeresen hat, persze a hard-rock keretein belül. Az ének meglepett, ugyanis a 80-as évek popzenéit idézi a vokál; remekül beleillik, a gördülékeny dallamos, hangulatos rockzenébe. A fuzz-vezérelt gitárok, a dallamos stoner-rock és némi minimális psych „lehellet” itt-ott, arra késztetett, hogy mosolyogva, bólogatva stoner-rock, retró-rock boldogságának üregébe zuhanjanak.

A dalok tempóssága, lendületessége olyan riffközpontú energiával rendelkezik, amely véglegesen a polcra teszi a lemezt, a többi régi vagy éppen új kedvenc közé. Többször végig fogom még hallgatni, ez tuti. Jah, és ahogy a többség, úgy én sem szeretem a nagyon hosszú anyagokat manapság. Ezzel sincs itt gond, az album hosszúsága a jól megszabott univerzális 35 perc körül van. Gegi Pcz

https://www.facebook.com/dualfighter/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr4717836197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása