Default style- Alternative style

Blue Heron - Ephemeral

 

Ha azt mondom, Blue Heron? Sokan csak rángatnák a vállukat. Na jó, akkor azt mondom, Spiritu. Erre még több vállrángatást látok. OK. Jadd Shickler? Semmi? Na jó, nem hülyéskedek tovább. A legendás kiadó, a Meteor City és az All That's Heavy alapítója, aki miután ezek megszüntek, tevékenyen részt vesz a Magnetic Eye Records, a Blues Funeral Recordings, a Ripple Music munkájában is. Nem mellesleg a Spiritu nevű zenekart is őhozta össze, most pedig a Blue Heron az aktuális banda. Most jön ki májusban a debüt nagylemezük, az Ephemeral, ami számomra nagy meglepetéssel nem szolgál, mivel a Spiritu egyenes folytatása és ott folytatják ahol anno abbamaradt a story.

 Ez pedig ügyeletes megmondónk Gegi Pcz véleménye:

No gutentag! Meghallgattam, illetve megemésztettem a küldött promo anyagot. Hááát, huh! Érezni rajta a profizmust, a nóták igényesen össze vannak rakva, komplexek és dallamosak is ahogy kell, mégis kissé emésztős és vontatott néhol az anyag. Nem tudom, tetszik is, meg tetszik is � ehhh meg kell mégeccer majd hallagatnom. Nem olyan gördülékeny mint hittem; a gitárhangzás kicsit zavar, kicsit fakó, kicsit kopott, a dob is néhol üveges, de ezt megbocsátom a stílusuknak. Albuquerque Új-Mexikóban van, körülöleli az amerikai tipik sivatag, ez érződik is néhol a banda zenéjén, pláne a lassabb melódikusabb számokon. 5-ből 3.5 felet adok. Jó, lehet, ha meghallgatom akkor 4-et, kicsit fáj a fejem ma. Kurva melegfont ugye!

 

https://www.facebook.com/blueheronabq?mc_cid=74e740d82f&mc_eid=e0e5edb4dc

https://www.facebook.com/kozmikartifactz/

https://www.facebook.com/MagneticEyeRecords/

https://www.facebook.com/theripplemusic/

AMEN!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr8217800749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása