Default style- Alternative style

Uguns Project - Black Note Session

 Mivel nem vagyok zenész, ezért a zenét azért szeretem, mert kikapcsol. Éppen ezért mindig azt találom érdekesnek és hallgathatónak, esetleg szerethetőnek, ami az adott hangulatomhoz éppen passzol. Persze vannak olyan örök ikonikus daraok, amit szinte bármikor meghallgatok, örömmel tölt el. A jam session-ök pedig különösen hangulat érzékenyek nálam.

 

Az Uguns Project két jóbarát, Lorenzo Becerra és Victor Catalina szerelem gyereke. Székhelyük az egész világ illetve szükebben Chille és Spanyolhon. Folyamatos zenei jamben élik az életüket. Ez a fajta zene, hiába is próbálja valaki beleerőltetni a Stoner skatulyába, nem fog sikerülni. Ez egész egyszerűen a Punk, a Rock, és a Metal jazzesítése. Az erőssége az Uguns Project zenéjének, hogy mindent, amit hallasz zsigeri ösztönből építkezik. Lehetne azt mondani, hogy nem ismernek határokat zenei téren, de pont ezzel kasztlizzuk be őket. 

 Ezt a fajt a jammelést számomra nem mindig jó hallgatni. Ehhez nyogodt idegállapot kell, mert néha oly kaotikus, hogy csak kapkodod a fejed. Nem kell megilyedni, nem mennek bele semmiféle káosz jazzbe, arra azért vigyáznak.

 Szóval az Uguns Project egy nagyon lelkes, ösztönös koncertre való zene, rendkívül jó zenészekkel. AMEN!

https://www.facebook.com/UGUNSProyect

https://www.youtube.com/channel/UCjZkvucbOha5kFJOjS26Ghg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr3917336144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása